KYLIE JENNER

Μετά τις 40 αποχρώσεις foundation της Riri, η Kylie Jenner βγάζει 30 αποχρώσεις concealer

Την αρχή έκανε η Rihanna όταν στις αρχές Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε πως η συλλογή μακιγιάζ της, Fenty Beauty, θα διαθέτει όχι τέσσερις, αλλά σαράντα διαφορετικές αποχρώσεις, προκειμένου να καλύπτει τον τύπο και το χρώμα της επιδερμίδας όλο και περισσότερων γυναικών. Η απάντηση από την Kylie Jenner (και το δικό της beauty brand) δεν άργησε.

30 ολοκαίνουριες αποχρώσεις concealer έρχονται να προστεθούν στη σειρά των Kylie Cosmetics, όπως ανακοίνωσε το brand μέσω των λογαριασμών του στα social media, δίνοντας κάθε λόγο στην Kylie να φουσκώνει από περηφάνια.

 

Κι όπως καταλαβαίνεις… ένα τέτοιο νέο ήταν αρκετό για να κάνει το instagram να πάρει φωτιά και τους απανταχού Κylie fans να “αναφωνούν” από χαρά. Με σύνθεση μεγάλης διάρκειας και 30 διαφορετικές αποχρώσεις (από πολύ ανοιχτές έως και αρκετά σκούρες) αυτά τα concealer φαντάζουν ιδανικά για όλους τύπους επιδερμίδας.

 

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σήμερα σας δείχνω επιτέλους τα 30 concealers της συλλογής μου. Είναι η πρώτη φορά που δημιουργώ concealers. Θα τα φοράω κάθε μέρα” λέει χαρακτηριστικά, ενώ σε ένα άλλο σημείο του βίντεο τα ονομάζει “skin concealers” μιας και έχουν μεσαία κάλυψη που πραγματικά μπορεί να δουλευτεί”.

 

Το επίσημο λανσάρισμα των concealers αλλά και όλων των νέων καλλυντικών της σειράς θα γίνει στις 13 Δεκεμβρίου και αν είσαι πιστή των Kylie Cosmetics  συντονίσου, γιατί κάτι μας λέει πως θα γίνουν sold out πριν μπορέσεις να δεις αναλυτικά στο site και τις 30 αποχρώσεις!