KYLIE JENNER

Η Kylie Jenner δείχνει στην κάμερα της Vogue πώς πετυχαίνει το αγαπημένο μακιγιάζ της

Για την Kylie Jenner ο κανόνας του «less is more» στο μακιγιάζ δεν φαίνεται να ισχύει. Το αντίθετο μάλιστα. Κάπου ανάμεσα στο μεγάλωμα της μικρής Stormi, η Kylie καταστρώνει την κυκλοφορία των νέων της καλλυντικών και δέχεται την πρόσκληση της Vogue να κάνει on camera το αγαπημένο της μακιγιάζ, κατά τη διάρκεια του οποίου αποκαλύπτει το επερχόμενο λανσάρισμα του beauty brand της.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Στήνει την κάμερα μπροστά από τον καθρέφτη του μικρου (#not) μπάνιου της και ξεκινά στην ήδη ενυδατωμένη επιδερμίδα της να «χτίζει» το makeup look της. Με περισσή άνεση γεμίζει τα φρύδια της με το μολύβι, διορθώνει τις μικρές ατέλειες και τονίζει το σχήμα τους εφαρμόζοντας το concealer ακριβώς κάτω από το τόξο τους, ενώ με ένα πινελάκι απλώνει το concealer στο κινητό βλέφαρό της, ως βάση.Τώρα είναι έτοιμη να απλώσει τη διάφανη πούδρα και τις σκιές από τη νέα της παλέτα. Συνεχίζει αναμειγνύοντας μερικές σταγόνες λάμψης με το foundation της για να έχει ένα πιο λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα της, ενώ δείχνει βήμα-βήμα πως κάνει brronzing, contouring και baking στην επιδερμίδα της. Πάτα play στο παρακάτω βίντεο και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

 

Όσο για το νέο της λανσάρισμα, όπως θα είδες στο βίντεο είναι η μεγάλη πορτοκαλοκόκκινη παλέτα που περιλαμβάνει σκιές σε ματ και ιριδίζουσες υφές.

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/kyliejenner