WELLNESS SHOPPING

Κεφάλαιο Κυτταρίτιδα: Βρήκαμε τις κρέμες για να την αντιμετωπίσεις

Το καλοκαίρι πολλές αγαπήσαμε, την κυτταρίτιδα, καμία. Και κάπως έτσι, μετρώντας αντίστροφα για τις διακοπές του καλοκαιριού και τις πρώτες βουτιές στην παραλία- aka εμφανίσεις με μαγιό– έρχεσαι αντιμέτωπη με το κεφάλαιο «κυτταρίτιδα», που τόσο καιρό καλά κρυβόταν πίσω από το τζιν σου. Νωρίς το κατάλαβες θα μου πεις, μέσα Ιουνίου, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να το πάρεις απόφαση και να μπεις δυνατά στη μάχη κατά της όψης του «φλοιού πορτοκαλιού». Αν είσαι τόσο έτοιμη και αποφασισμένη, το επόμενο βήμα είναι να επιλέξεις σωστό σύμμαχο- aka το κατάλληλο προϊόν που θα σε βοηθήσει να την αντιμετωπίσεις- όσο γίνεται βέβαια, μην πάθεις κι εμμονή-.

Elancyl, Slim Design

Με έξυπνη σύνθεση που περιέχει μεταξύ άλλων,  σύμπλεγμα καφεΐνης 3D που καταπολεμά την επίμονη κυτταρίτιδα και την καύση του λίπους, αυτή η κρέμα προσφέρει άμεση ορατή λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού αμέσως μετά την εφαρμογή, αποτοξινώνοντας και συσφίγγοντας το δέρμα, ενώ παράλληλα,  οι θρεπτικοί παράγοντες χαρίζουν στο δέρμα την απαραίτητη ενυδάτωση και θρέψη.

A post shared by Elancyl Greece (@elancylgreece) on

Lierac, Body Slim Minceur Globale (Συμπύκνωμα Αδυνατίσματος Ομορφιάς & Επανασμίλευσης)

Μια συνέργεια συστατικών που δρουν ταυτόχρονα στη σιλουέτα και στην ποιότητα της επιδερμίδας, βοηθούν στο να γίνει πιο λεία και ορατά πιο όμορφη. Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, μετά από 28 ημέρες, η επιδερμίδα δείχνει πιο όμορφη έως 81%, ενώ παρατηρείται 50% λιγότερη κυτταρίτιδα  και μείωση – 2.3 cm πόντων από τη σιλουέτα. Plus: Λόγω της υφής της (τζελ-κρέμα) απορροφάται άμεσα, συσφίγγοντας.

A post shared by Lierac Hellas (@lierac_hellas) on

Fresh Line, Αφροδίτη, Θερμαντική κρέμα για σμίλευση σώματος

Εμπλουτισμένη με καψαϊκίνη, ένα ισχυρό φυτικό διεγερτικό, που προκαλεί υπεραιμία και ενεργοποιεί την καύση του λίπους, εκχύλισμα ροζ πιπεριού, ένα μείγμα 6 αιθέριων ελαίων και εκχύλισμα γκουαρανά, αυτή η κρέμα μπορεί να λειτουργήσει διπλά, προλαμβάνοντας τα αίτια της κυτταρίτιδας, δηλαδή τη δημιουργία λιποκυττάρων, αλλά και ενισχύοντας τη λιπολυτική ιδιότητά τους.

Dr. Brandt, Cellusculpt

Με διπλή δόση καφεΐνης στη σύνθεσή της και απλικατέρ ιδανικό για τονωτικό μασάζ, αυτή η κρέμα  επιτρέπει σημαντική μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας σε όλες τις προβληματικές περιοχές. Θα τη βρεις στα καταστήματα Sephora.

Bioten, Cellufight Cryo Gel Κατά της Κυτταρίτιδας

Ίσως είναι ο πιο δροσερός και ισχυρός συνδυασμός φυσικών εκχυλισμάτων και ενεργών συστατικών από τη Bioten που βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας και πόντων από την περιφέρεια της κοιλιάς και των γλουτών. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μασάζ στις προβληματικές περιοχές 2 φορές την ημέρα για τουλάχιστον 4 εβδομάδες.

A post shared by Bioten Greece (@bioten_greece) on

Youth Lab, Cellulite Free Serum

Χάρη στην πατενταρισμένη σύνθεση που διεγείρει τη μικροκυκλοφορία στις πάσχουσες περιοχές, αυτό το serum εντείνει τη λιπόλυση και περιορίζει τον όγκο των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα τον περιορισμό της κυτταρίτιδας και τη βελτίωση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πριν την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας στο σώμα σου.

Nip+Fab Cellulite Fix Δροσερό Gel Κατά Της Κυτταρίτιδας

Στην ουσία πρόκειται για ένα τζελ με δροσερή υφή, που λειαίνει και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, σμιλεύοντας, ανορθώνοντας και συσφίγγοντάς την.

Υ.Γ με πολύ αγάπη: Φυσικά, αυτό που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνεις είναι να ταυτίσεις το προϊόν που θα επιλέξεις με το μαγικό ραβδάκι των παραμυθιών, μιας και από μόνο του κανένα προϊόν δεν μπορεί να εξαφανίσει την όψη του φλοιού πορτοκαλιού από την επιδερμίδα σου. Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή, η ενυδάτωση και η άσκηση μπορούν συνδυαστικά να σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο ιδανικό #bikinibody. Τι λες, ξεκινάς;