KIM KARDASHIAN

‘Οσα πρέπει να ξέρεις για το νέο reality show ομορφιάς της Kim Kardashian

Η αρχή έγινε τον περασμένο Μάιο, όταν η Kim Kardashian ανακοίνωνε στο twitter της, το νέο beauty project της, που άκουγε στο όνομα, “Glam Masters" καλώντας beauty bloggers, vloggers και makeup artists να δηλώσουν συμμετοχή.

Μεσολάβησε το λανσάρισμα των αρωμάτων και καλλυντικών του νέου της beauty brand, KKW Beauty (με τελευταίο το kit γεμάτο από shimmery σκιές/ highlighters και lip gloss  σε 5 μεταλλικές αποχρώσεις) και προς στιγμήν πιστέψαμε πως η φίλτατη τηλεπερσόνα εγκατέλειψε το project. Κι όμως, λίγο, πριν την εκπνοή του 2017, η Kim επέστρεψε δυναμικά με χειροπιαστές αποδείξεις (βλέπε το νέο trailer του ριάλιτι ομορφιάς) αποδεικνύοντας πως δεν εγκαταλείπει έτσι εύκολα τα όπλα της.

 

Το “Glam Masters” θα κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στις 28 Φεβρουαρίου 2018 στο αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι  Lifetime με παρουσιάστρια τη Laverne Cox και κριτές τον προσωπικό της makeup artist Mario Dedivanovic, τη γνωστή vlogger και make-up artist Kandee Johnson και τη fashion editor Zanna Roberts.

 

Όσο για την Kim, αυτή τη φορά επέλεξε ένα ρόλο πίσω από τις κάμερες (ως executive παραγωγός μαζί με την τηλεπαρουσιάστρια Diana Madison.

“OMGG. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που τελικά μπορώ να ανακοινώσω τη νέα σειρά διαγωνισμών ομορφιάς! Το #GlamMasters θα κάνει πρεμιέρα στο @lifetimetv στις 28 Φεβρουαρίου!” έγραψε χαρακτηριστικά ο makeup artist της, Mario Dedivanovic.

A post shared by MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario) on

 

Κεντρική Φωτογραφία: Willy Sanjuan/Invision/AP, File