KIM KARDASHIAN

Kim Kardashian: Τα beauty προϊόντα που μοιράζεται με τον Kanye West

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Πριν μερικά χρόνια, η Jennifer Aniston σε συνέντευξή της αποκάλυπτε την κοινή beauty συνήθεια που είχε με τον τότε σύντροφό της, Justin Theroux, να εφαρμόζουν κάθε Κυριακή βράδυ μία μάσκα ομορφιάς στο πρόσωπό τους. Τα χρόνια πέρασαν, η Jennifer και ο Justin χώρισαν, αρκετά πράγματα απενοχοποιήθηκαν και τώρα ήρθε η σειρά της Kim  Kardashian να αποκαλύψει τα beauty προϊόντα που μοιράζεται με τον Kanye West.

 

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Instyle με αφορμή την καινούργια συλλογή με τα anti-aging concealers που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, η γνωστή τηλεπερσόνα δε δίστασε να δώσει tips, να αποκαλύψει λάθη που έχει κάνει στο μακιγιάζ της, αλλά και να μιλήσει για το αν ο Kanye δανείζεται τα δικά της προϊόντα περιποίησης.«Όχι πραγματικά. Ο Kanye δεν είναι άνθρωπος του skincare. Χρησιμοποιούμε την ίδια οδοντόκρεμα όπως και πράγματα τέτοιου είδους. Όταν τα αγοράζουμε, δεν χρησιμοποιεί ο καθένας διαφορετικά είδη. Επίσης, μοιραζόμαστε το ίδιο αφρόλουτρο σώματος».

 

Όσο για τα λάθη που έκανε με το foundation ή το concealer ως έφηβη,  απαντά: «Δεν ήξερα καθόλου τότε τι ήταν το concealer. Όταν ήμουν πιο μικρή, είχα εμμονή με το foundation. Η μαμά μου το χρησιμοποιούσε πολύ και εγώ το άπλωνα σε όλο μου το πρόσωπο σε ακατάλληλα νεαρές ηλικίες. Στην ηλικία των 8, κάλυπτα όλο μου το πρόσωπο με foundation, χωρίς να ξέρω τι ήταν, ακούγεται τώρα πολύ τρελό. Ήμουν πραγματικά “λουσμένη” με foundation.»

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Evan Agostini/Invision/AP