KIM KARDASHIAN

Τα νέα καλλυντικά της Kim Kardashian είναι αυτά που τόσο καιρό περιμέναμε

Μετά το άρωμα, τα highlighters, τα contouring kits, τη σειρά με τα concealer και την τελευταία της συνεργασία της με τον εδώ και χρόνια φίλο της και makeup artist,  Mario Dedivanovic, η Kim Kardashian ανακοίνωσε επιτέλους (!) το λανσάρισμα των νέων προϊόντων KKW Beauty που οι περισσότερες περιμέναμε εδώ και καιρό από εκείνη και δεν είναι άλλα από τα κραγιόν.

A post shared by KKWBEAUTY (@kkwbeauty) on

Και όταν υπάρχουν στην ίδια πρόταση χείλη-κραγιόν και Kim Kardashian, καταλαβαίνεις πως μιλάμε για nude αποχρώσεις #μόνο αλλά και μολύβια χειλιών, γιατί η Kim, μην ξεχνάς πως ανήκει σε αυτή την κατηγορία γυναικών που το ζουν στο περίγραμμα. Έτσι, αποφάσισε να κυκλοφορήσει όχι μία, αλλά 8 nude αποχρώσεις (από πολύ ανοιχτές μέχρι πιο σκούρες, καφέ) και τρία μολύβια χειλιών αντίστοιχα, ιδανικά για κάθε απόχρωση επιδερμίδας, όπως ανακοίνωσε μέσω των προσωπικών λογαριασμών της στο Instagram και Twitter.

 

«OMG, τα φοράω εδώ και μήνες.  Είναι η πιο κρεμώδης και μεγάλης διάρκειας φόρμουλα σε κραγιόν. Ανυπομονώ να σας δείξω το packaging.»

Βέβαια, σε αυτό το σημείο να πούμε πως α) δεν είναι το πρώτο λανσάρισμα κραγιόν της KKW Beauty, μιας και πέρυσι η Kim συνεργάστηκε με την αδερφή της Kylie προκειμένου να δημιουργήσουν ένα σετ με 4 nude υγρά κραγιόν και β) η Kylie ήταν η πρώτη στην οικογένεια που έκανε επιτυχία με τα υγρά nude κραγιόν του δικού της beauty brand. Τι έχει να πει άραγε για όλα αυτά;

Όπως και να έχει, τα νέα της  κραγιόν πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 8 Ιουνίου και όσες πιστές προσέλθετε.

CRÈME LIPSTICKS & LIP LINERS LAUNCH 06.08 AT KKWBEAUTY.COM #KKWBEAUTY

A post shared by KKWBEAUTY (@kkwbeauty) on

 

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/kimkardashian