KIM KARDASHIAN

Η Kim Kardashian άκουσε το “Σώμα μου φτιαγμένο από πηλό” και εμπνεύστηκε το νέο της άρωμα

Μπορεί να ήταν μόλις 16 ετών, όταν πρωτοβγήκε το σουξέ «Σώμα μου», όμως με βεβαιότητα μπορώ να σου πω πως η Kim Kardashian σίγουρα άκουγε και ακούει -μη σου πω- Νότη. Δεν εξηγείται αλλιώς πως το μπουκάλι του νέου της αρώματος είναι εμπνευσμένο από το αλαβάστρινο ολόγυμνο και καμπυλωτό κορμί της.

 

Μετά την κυκλοφορία των πρώτων αρωμάτων KKW Fragrance σε μορφή κρυστάλλων το φθινόπωρο που μας πέρασε- σημείωσε εδώ πως  ξεπούλησαν στις έξι πρώτες μέρες της κυκλοφορίας τους κάνοντας την Kim πλουσιότερη κατά 14 εκατομμύρια δολάρια- αλλά και της limited-edition συλλογής- Kimoji Heart Fragrances- που η ίδια ετοίμασε ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, «ξαναχτυπά με μία νέα αρωματική δημιουργία, το KKW Body. Θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου και στην ουσία δεν είναι τίποτε άλλο από μία μικρογραφία του σώματός της. Γιατί είναι η Kim και γιατί μπορεί.

 

Και επειδή ξανά «γιατί είναι η Kim και γιατί μπορεί» ανέβασε γυμνές – πάντα καλλιτεχνικές- φωτογραφίες με κάθε καμπύλη του σώματός της στους λογαριασμούς της στα social media, δείχνοντας την έμπνευσή της και προκαλώντας ακόμη μία φορά το κοινό, σίγουρα όχι το δικό της (αυτό είναι εκπαιδευμένο).

 

Φυσικά και δε μας άφησε με την απορία για τις αρωματικές νότες του νέου της ελιξιρίου, φροντίζοντας να μας κάνει σαφές μέσω της παρακάτω φωτογραφίας πως πρόκειται για ένα άκρως καλοκαιρινό άρωμα.

 

Υγ1. Και τώρα έρχομαι να σε ρωτήσω: Χωρίς το γυμνό σωματάκι της Kim – που τώρα ξέρεις πως υπάρχει έστω και σε άρωμα- στο κομοδίνο, δίπλα στο προσκεφάλι σου, πώς θα κοιμάσαι; 

Υγ2. Μία κάποια ομοιότητα με τα αρώματα του Οίκου Jean Paul Gaultier, τη διακρίνεις και εσύ;

Υγ3. Η Kim είναι φαν του Σφακιανάκη.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/ kkwfragrance