KHLOE KARDASHIAN

Τι έχει να πει η Kylie Jenner για το νέο επαγγελματικό βήμα των Khloe και Kourtney Kardashian;

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Την αρχή έκανε η Kylie στα τέλη του 2015 περίπου, όταν κυκλοφόρησε τα πρώτα Lip Kit κραγιόν της, χτίζοντας την αυτοκρατορία των Kylie Cosmetics. Τη σκυτάλη πήρε η Kim με την KKW Beauty και τώρα ακόμα δύο αδερφές φαίνεται να μπαίνουν στην οικογενειακή -πλέον- beauty επιχείρηση.  Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η Khloe αλλά και η Kourtney ετοιμάζονται να λανσάρουν τις δικές τους συλλογές καλλυντικών το επόμενο χρονικό διάστημα.

Με επικρατέστερα τα ονόματα «KOKO Kollection by Khloe Kardashian» και «KOKO Kollection» στην περίπτωση της Khloe και «Kourt» για τη σειρά της Kourtney. Δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το ποια προϊόντα θα έχει κάθε συλλογή. Αυτά που σίγουρα φανταζόμαστε είναι ένα kit για contouring και highlighting, μάσκαρα και nude κραγιόν.

 

Και σε αυτό το σημείο, αν είσαι καλοπροαίρετη, θα σκέφτεσαι πως υπάρχει στο DNA των Kardashian μία beauty επιχειρηματικότητα, αν πάλι όχι, κάποια ψήγματα ζήλιας ανάμεσα στις αδερφούλες θα τα ένιωσες. Πώς θα πάρει άραγε η Kylie Jenner το νέο επαγγελματικό βήμα των Khloe και Kourtney Kardashian; Άντε Kris , τώρα σειρά σου.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP