BEAUTY

Η νέα Beauty Director της Estée Lauder είναι η απάντηση γιατί λατρεύεις αυτό το brand

Οι συστάσεις για την Estée Lauder περιττεύουν, αφού δύσκολα μην έχεις ακούσει αυτό το brand, έστω και μία φορά. Ακόμα κι αν η σχέση σου με τα καλλυντικά και το μακιγιάζ δεν είναι η καλύτερη, κάτι θα έχεις πιάσει στα χέρια σου με αυτή την υπογραφή. Και κάθε κίνησή της αποδεικνύει ότι η πορεία της δεν είναι καθόλου τυχαία, με πιο πρόσφατη την ανακοίνωση της νέας της συνεργασίας για τη θέση της Global Beauty Director.

Η makeup artist Violette, λοιπόν, είναι επίσημα η Global Beauty Director της Estée Lauder και αυτή η συνεργασία αναμένεται να είναι μία από τις πιο δημιουργικές στο χώρο του μακιγιάζ. Η Violette είναι γνωστή makeup artist αλλά αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η ιδιαίτερη σχέση της με τα χρώματα. Μία ματιά να ρίξεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα καταλάβεις τι εννοώ.

A post shared by Violette (@violette_fr) on

 

H παριζιάνα Violette έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θες να έχει ο άνθρωπος που δημιουργεί καλλυντικά. Αγαπά τη λάμψη, ξέρει από υφές και από χημεία χρωμάτων. Κι όλα αυτά τα κάνει να φαίνονται απλά και κατανοητά με έναν μοναδικό τρόπο. Τα makeup tutorials της έχουν λίγο απ’ όλα: είναι πρακτικά αλλά καθόλου συμβατικά και χαρίζουν στο μακιγιάζ μία μαγική υπόσταση.

Τόσο η φιλοσοφία της Estée Lauder, όσο και η αύρα της Violette αποτελούν τον ορισμό της ελεύθερη έκφρασης και τη θηλυκότητας, γι’ αυτό είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε πολλά ακόμα να δούμε στο μέλλον από το brand με το μαγικό ραβδάκι της Violette.

A post shared by Violette (@violette_fr) on

 

Η Violette έχει ήδη αρχίσει να κάνει τις αλχημείες της και είναι έτοιμη να ακούσει τι θέλουν οι γυναίκες να έχουν στο νεσεσέρ τους.  ην ανακοίνωση της νέας της συνεργασίας για τη θέση της Global Beauty Director.