BEAUTY

Η Ευαγγελία Συριοπούλου αποκάλυψε τη νέα της συνεργασία στο instagram

Τη νέα της συνεργασία αποκάλυψε η Ευαγγελία Συριοπούλου, με νέα ανάρτηση στα social media που συμπληρώνει το puzzle των backstage κλικς τα οποία και απολαμβάναμε να βλέπουμε τις τελευταίες μέρες στο λογαριασμό της.

Κάνοντας την έκπληξη, η εκθαμβωτική ηθοποιός με ένα artistic βίντεο ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με το LUX υπό τον τίτλο «Art of Senses».

 

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή καμπάνια που έρχεται να κάνει την διαφορά συνδέοντας το πρόσωπο και την δυναμική προσωπικότητα της  Ευαγγελίας με τη μοναδικότητα της γυναικείας ομορφιάς αλλά και την τέχνη.

Συμπρωταγωνιστής της ο αναγνωρισμένος ζωγράφος, Vladimir Radibratovic, οι δημιουργίες του οποίου έχουν  βασικό συστατικό τα λουλούδια.

Στο βίντεο ο Vladimir, επιλέγει την σαγηνευτική μαύρη ορχιδέα του LUX για να αποτυπώσει στον καμβά του την ομορφιά της Ευαγγελίας Συριοπούλου, αντλώντας έμπνευση από την αύρα της που την κάνουν ξεχωριστή χάρη στο μοναδικό άρωμα του LUX.

Επειδή όμως κάθε γυναίκα πρέπει να νιώθει υπέροχα, το LUX σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ένα μεγάλο ταξίδι στη Ρώμη ή να βρεθείς στο ατελιέ μαζί με την Ευαγγελία, να εμπνεύσεις εσύ τον Vladimir και να γίνεις η πρωταγωνίστρια στο επόμενο διαφημιστικό του LUX. 

Εσύ δήλωσες συμμετοχή; Μπες στο www.artofsenses.gr, πάρε μέρος στον διαγωνισμό και ζήσε μια μαγευτική εμπειρία από το Lux.