ΓΑΜΟΣ

Νυφικά χτενίσματα για κάθε μήκος μαλλιών

Το ΝΑΙ ειπώθηκε και τώρα βρίσκεσαι σε φάση που ψάχνεις τις λεπτομέρειες του νυφικού look σου. Μέσα σε αυτές είναι σίγουρα και το χτένισμα που θα κάνεις τη μεγάλη ημέρα. Οι παράμετροι που πρέπει να λάβεις υπόψη σου αρκετές, αλλά όχι απαραίτητα δεσμευτικές. Το νυφικό χτένισμα που θα επιλέξεις, πρέπει να ταιριάζει με το ύφος του γάμου σου, την εποχή, το στιλ του νυφικού, το τύπο των μαλλιών σου, αλλά το βασικότερο, με τη δική σου προσωπικότητα. Κοινώς, όταν σε βλέπεις μετά από 20 χρόνια στις φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα να αναγνωρίζεις τον εαυτό σου.

Εκτός, λοιπόν, από την επιλογή του σωστού hair expert που θα ακούσει τις ανάγκες των μαλλιών σου, παροτρύνοντάς σε στις σωστές hairstyling επιλογές, εσύ θα πρέπει να έχεις ένα πλάνο στο μυαλό σου σχετικά με το ποιο χτένισμα σου αρέσει. Ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου,  παρακάτω σου προτείνουμε μερικές super επιλογές.

Αν έχεις μακριά μαλλιά

Σε αυτή την περίπτωση οι επιλογές στο hairstyling είναι σαφώς περισσότερες σε σχέση με μία γυναίκα που έχει κοντά μαλλιά. Πιασμένα μισά- μισά, ponytail και εντυπωσιακοί κότσοι είναι σίγουρα μέσα στις κλασικές νυφικές επιλογές του hairstyling σου.

 

 

Αν έχεις καρέ μαλλιά (μακρύ ή κοντό καρέ)

Κι εδώ οι επιλογές είναι αρκετές. Μεταλλικά αξεσουάρ, στεφανάκια με λουλούδια, πλεκτοί κότσοι, wavy χτενίσματα είναι μόνο μερικά από αυτά που θα δεις παρακάτω και θα σε εμπνεύσουν για το δικό σου hairlook.

 

 

Αν έχεις pixie look

Ένα αξεσουάρ σίγουρα μπορεί να κάνει τη διαφορά σε περίπτωση που έχεις πολύ κοντό, αγορίστικο κούρεμα. Δοκίμασε να φορέσεις ένα στεφανάκι στα μαλλιά ή  ένα εντυπωσιακό βέλο ακόμη και ένα χρυσό αξεσουάρ.