ΓΑΜΟΣ

H σωστή προετοιμασία ομορφιάς για το γάμο σου ξεκινάει εδώ

Όταν παντρεύεσαι θες να είσαι μια «θεά», αλλά όταν ο χρόνος σε πιέζει δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις σε κανένα μαγικό που σου προτείνεται. Οπότε, κοίτα να προετοιμαστείς καλά, πολύ νωρίτερα. Για μια φορά μόνο ας μην είσαι της τελευταίας στιγμής.

Η ιδέα του να σχεδιάσεις μεθοδικά όλο το πλάνο ομορφιάς σου για τη μεγάλη μέρα θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση. Σου μιλάω εκ πείρας. Οφείλεις στον υπέροχο εαυτό σου να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας, χωρίς να αναρωτιέσαι αν είσαι αρκετά όμορφη, λαμπερή κλπ. Είσαι! Ξεκίνα από σήμερα κιόλας να σχεδιάζεις ένα πλήρες πρόγραμμα αναζωογόνησης και μην ανησυχείς για τίποτα. Με τις ευχές μου!

Πολύ καιρό πριν (3 με 6 μήνες)

Για την τόνωση του σώματος

Ξεκίνα να περπατάς 30 με 40 λεπτά, 3 με 4 φορές την εβδομάδα. Οι γυμναστές ανά τον κόσμο τονίζουν ότι «με το καθημερινό περπάτημα αποκτάει κανείς τέλεια γράμμωση σε πόδια και γοφούς». Ένας αγαπημένος φίλος, ειδικός χρόνια σε θέματα εκγύμνασης, μου χε πει χαρακτηριστικά: «Όταν περπατάς για άσκηση, μη χαζεύεις στις βιτρίνες, διάλεξε μια ευθεία, σφίξε ελαφρώς τους κοιλιακούς σου, βρες το σωστό ρυθμό βαδίσματος και ξεκίνα. Σ’ ένα μήνα θα δεις διαφορά στη γράμμωση των ποδιών σου».

Κάτι τέτοιο λοιπόν φίλη μου, θα τονώσει εξαιρετικά το σώμα σου. Αν πάλι, γυμνάζεσαι εντατικά, ακόμη καλύτερα. Αν θες να κάψεις λίπος, όμως, προτίμησε την έντονη αεροβική γυμναστική. Για περισσότερη τόνωση, δοκίμασε 2 με 3 φορές την εβδομάδα pilates ή όργανα γυμναστικής με λίγα βάρη.

Στο μεταξύ, τώρα ή ποτέ να βάλεις πρωί και βράδυ στις συνήθειές σου την εφαρμογή ενός συσφικτικού και τονωτικού προϊόντος σώματος σε συνδυασμό με λίγο μασάζ.

A post shared by Lierac Hellas (@lierac_hellas) on

 

 

Έξτρα συμβουλή: Για ακόμη πιο λαμπερό και υπερβελούδινο σώμα, μάθε να χρησιμοποιείς απολεπιστικό μια φορά την εβδομάδα. Αυτό θα βοηθήσει εξαιρετικά και στο ομοιόμορφο μαύρισμά σου (που είναι κάτι που θα θέλεις, αν παντρεύεσαι καλοκαίρι).

A post shared by frank body (@frank_bod) on

 

SOS για την αποτρίχωση: Σ’ αυτή τη φάση κι αφού βρίσκεσαι ήδη αρκετό καιρό πριν, απευθύνσου σε μια επαγγελματία αισθητικό, προκειμένου να σου προτείνει και τη μέθοδο που σου ταιριάζει καλύτερα.

Για την λάμψη του προσώπου

Τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσεις κάποιες βασικές συνήθειες στην καθημερινότητά σου. Εδώ χρειάζεσαι πια μια ρουτίνα που θα σε οδηγήσει λίγους μήνες αργότερα με μια εκθαμβωτική επιδερμίδα, που θα εντυπωσιάσει κι εσένα την ίδια.

Πρόσθεσε λοιπόν στο μπάνιο σου τα απαραίτητα προϊόντα που θα σου δίνουν μέρα με τη μέρα φρεσκάδα και λάμψη. Καθαριστικό, τονωτική λοσιόν κι ενυδατική κρέμα από σήμερα κιόλας γίνονται must-have. Στη συνέχεια η κρέμα ματιών, η αντηλιακή σου, ένα απολεπιστικό προσώπου και μια μάσκα μπαίνουν στη σειρά για την ολοκληρωμένη φροντίδα σου.

 

SOS για τέλειο χαμόγελο: Σ’ αυτό το στάδιο μπορείς να μιλήσεις με τον οδοντίατρό σου, ώστε να ακολουθήσεις όλα τα σωστά βήματα για ένα αστραφτερό χαμόγελο.

Για υπέροχα άκρα

Επισκέψου μια μανικιουρίστα και εκτός από την περιποίηση που θα σου προτείνει από δω και στο εξής για να καταλήξεις με τα τέλεια χέρια, εσύ μην παραλείπεις να περνάς καθημερινά τόσο σ’ αυτά, όσο και στα πόδια σου μια ενυδατική κρέμα.

SOS για τέλεια νύχια: Μάθε για θεραπείες που κάνουν τα νύχια σου πιο ανθεκτικά και ξεκίνα να κάνεις απλό μανικιούρ κάθε εβδομάδα, προκειμένου να καταλήξεις κάποια στιγμή και στο σχήμα που θες να δώσεις.

Για υγιή και λαμπερά μαλλιά

Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη, ειδικά τα μαλλιά σου. Κλείσε ραντεβού στο κομμωτήριό σου ή με τον ειδικό που εμπιστεύεσαι και βρείτε από κοινού ιδέες για το ιδανικό για σένα χτένισμα για τη μεγάλη μέρα. Εδώ, θα βοηθήσει πολύ να ‘χεις φωτογραφίες στο κινητό σου από χτενίσματα που ‘χεις κάνει – πιθανόν- στο παρελθόν και τα ‘χεις υποστηρίξει κι αγαπήσει πολύ.

 

SOS για κάθε τύπο μαλλιών: Μάσκες ενυδάτωσης, θρέψης και λάμψης θα κάνουν το θαύμα τους, anyway.

30 με 60 ημέρες πριν

Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να κάνεις αυτή την περίοδο.

 

-Δοκιμαστικό για το μακιγιάζ και τα μαλλιά σου. Μάλιστα, σε συνδυασμό για να δεις αν σ’ αρέσει το αποτέλεσμα και λαμβάνοντας υπόψη σου το νυφικό και τα αξεσουάρ που θα φορέσεις.

-Καθαρισμό προσώπου, θεραπεία λάμψης με laser, κ.ά. τέτοια στη δερματολόγο σου.

-Καθαρισμό δοντιών, φθορίωση κ.ά. παρόμοια για υπέρλαμπρο χαμόγελο (που θα αναδεικνύει ό,τι χρώμα κραγιόν κι αν επιλέξεις να φορέσεις).

-Φτιάξε το σωστό σχήμα φρυδιών (για να δείξει φανταστική κάθε σκιά που θα απλώσεις λίγο αργότερα).

-Διάλεξε ένα άρωμα που θα ταιριάζει στη μέρα σου, στο σκηνικό που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου και σ’ εκείνον. Να θυμάσαι ότι θα είναι το άρωμα που θα συνοδεύει για πάντα μοναδικές αναμνήσεις και ιδιαίτερες στιγμές μαζί του.

2 εβδομάδες πριν

Η ώρα πλησιάζει κι έχεις μπει στην τελική ευθεία.

 

-Τελειοποίησε τα φρύδια σου και κατάληξε στο τελικό τους σχήμα.

 

-Αν θες να δώσεις έξτρα κίνηση και μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα σου, αυτή είναι η σωστή στιγμή για δοκιμάσεις να κάνεις extensions βλεφαρίδων.

1 εβδομάδα πριν

Τίποτα περισσότερο από τα βασικά για να λάμψεις εκείνη τη μέρα. Κοιμήσου καλά και περισσότερο, πίνε νερό, κάνε το τελευταίο δοκιμαστικό σε μαλλιά και μακιγιάζ και ενυδάτωσε φουλ πρόσωπο και σώμα.

Και χαμογέλα γιατί είσαι πανέτοιμη!

 

Την ίδια μέρα

-Για πιο αστραφτερό χαμόγελο που θα αποτυπωθεί τέλεια στις φωτογραφίες χρησιμοποίησε αυτή τη μέρα μια λευκαντική οδοντόκρεμα.

-Για άμεση τόνωση και ενυδάτωση της επιδερμίδας του προσώπου σου, έχε μαζί σου σ όλη την προετοιμασία ένα ενυδατικό σπρέι, το οποίο θα ψεκάζεις κι όταν χρειάζεται.

 

-Αν το νυφικό σου αποκαλύπτει το υπέροχο ντεκολτέ σου, τότε τόνισέ το περισσότερο μ ένα ιριδίζον γαλάκτωμα σώματος που χαρίζει σούπερ λάμψη.

 

Το να κάνεις θεαματική είσοδο στην εκκλησία είναι απλό, πολύ απλό, αρκεί να χαμογελάς κι η αγάπη θα κάνει όλα τα υπόλοιπα για σένα.