ΓΑΜΟΣ

Bachelorette: Δοκιμασμένες ιδέες για τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου

Ο καλύτερος τρόπος για να αποχαιρετήσεις την εργένικη ζωή σου είναι το bachelorette. Και το ξέρεις. Και κάπως το προετοιμάζεις στο μυαλό σου. Κι αν όχι εσύ, οι φίλες σου σίγουρα. Γιατί ακόμη κι αν τα σφηνάκια δεν είναι του γούστου σου σίγουρα στο τέλος θα γελάσεις και θα διασκεδάσεις πολύ, οπότε το νου σου τουλάχιστον η μάσκαρα να είναι αδιάβροχη και τα μαλλιά σου λαμπερά κι ανάλαφρα. Θα σου μείνουν και κάτι φωτογραφίες από τον ομορφοχαμό σου.

Για το λόγο αυτό συγκέντρωσα πιο κάτω μερικές απλές κι υπέροχες ιδέες για να πάρεις έμπνευση. Συνδύασέ τις όλες με αγάπη στο βλέμμα και χαμόγελο στα ζυγωματικά.

#1

Κάνε μια απλή και σικ αλογοουρά, ή όποια εκδοχή ponytail -χαμηλής ή ψηλής, ανεπιτήδευτης ή απόλυτα στιλιζαρισμένης -έχεις στο μυαλό σου και τα χέρια σου μπορούν να τη βγάλουν σε λιγότερα από 5 λεπτά. Την ψεκάζεις και μ’ ένα σπρέι λάμψης κι είσαι έτοιμη.

 

#2

Οι κοτσίδες θα είναι για κάθε στιγμή μια εύκολη επιλογή, αλλά κι αγαπημένη καθώς είναι πάντα εντυπωσιακές. Ειδικά αν τις συνδυάσεις με boho εμφάνιση γι’ αυτό το βράδυ με τις φίλες σου.

 

#3

Για ένα γλυκό αλλά και φινετσάτο look, τόνισε μόνο ζυγωματικά και φρύδια, πέρασε μια καλή στρώση μάσκαρα κι είσαι έτοιμη. Τόσο απλά.

 

#4

Για μια πιο εξωτική εμφάνιση άφησε φυσικά τα μαλλιά σου (ειδικά αν έχεις μπούκλες ή και κοντά) και υιοθέτησε ένα μπρονζέ look, με μπόλικη πούδρα και γκλος στα χείλη.