ΦΡΥΔΙΑ

Τα μυστικά για να πετύχεις τέλεια φυσικά φρύδια

Πολλά πράγματα στη ζωή μας δεν θέλουν κόπο ή χρήματα αλλά τρόπο και χρόνο. Όπου «πράγματα», βάλε τώρα τη λέξη «φρύδια» και την ανάγκη πολλών από εμάς να δημιουργήσουμε τα τέλεια φυσικά φρύδια, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουμε άπειρο χρόνο μπροστά στον καθρέφτη ή χρήματα. Κι αν ψάχνεις τα βήματα για να τα πετύχεις δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips:

– Χτένισε τα φρύδια σου προς τα πάνω με ένα καθαρό βουρτσάκι, εντοπίζοντας τα σημεία που χρειάζονται γέμισμα.

 

-Χρησιμοποίησε το μολύβι φρυδιών για να γεμίσεις τα πιο αραιά σημεία των φρυδιών σου, τονίζοντας παράλληλα τη φυσική τους καμπύλη. Δώσε μεγάλη προσοχή στην απόχρωση που θα επιλέξεις, αλλά και στον τρόπο που θα τα γεμίσεις. Απόφυγε τις έντονες γραμμές και προτίμησε να σχηματίζεις μικρές τριχούλες σε όλο το μήκος των φρυδιών σου, προκειμένου να πετύχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία σκιά φρυδιών στη σωστή απόχρωση.

Goof Proof Brow Pencil από τη Benefit Cosmetics: Χάρη στη σύνθεση που γλιστρά εύκολα, το απαλό χρώμα και την ειδική μύτη για να αποφύγεις τα λάθη, είναι ένα από τα must have του νεσεσέρ μας.

-Με ένα βουρτσάκι χτένισε τα φρύδια σου αφαιρώντας την περίσσεια προϊόντων και τιθάσευέ τα με ένα διάφανο gel, χτενίζοντάς τα με ανοδική φορά

Το Brow Tamer της Urban Decay είναι το gel που σου επιτρέπει να σχεδιάζεις, να διαμορφώνεις και να σταθεροποιείς ακόμα και τα πιο ατίθασα φρύδια. Το βουρτσάκι ακριβείας προσφέρει απόλυτο έλεγχο χάρη σε μια απαλή σύνθεση μακράς διάρκειας που δεν αφήνει κατάλοιπα, δεν κολλάει και δεν σκληραίνει τα φρύδια.

-Για ακόμη πιο φωτεινό βλέμμα, φώτισε την περιοχή κάτω από το τόξο των φρυδιών σου με ένα highlighter

Το μολύβι λάμψης Illuminateur sourcils της Sephora τονίζει και φωτίζει το τόξο των φρυδιών, κάνοντας το βλέμμα να δείχνει πιο ξεκούραστο. Η μαλακή κρεμώδης υφή το καθιστούν εύκολο στη χρήση για ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα.

Extra tip: Αν έχεις αραιά φρύδια μπορείς να τους περνάς σε τακτική βάση λίγο καστορέλαιο, ώστε να γίνουν πιο πυκνά και να έχουν γρηγορότερη ανάπτυξη.