DIOR

Το beauty trick που λατρέψαμε από το fashion show του Οίκου Dior

Η καρδιά της μόδας της ομορφιάς χτυπάει αυτή την εβδομάδα στο Παρίσι, μιας και εκεί πραγματοποιείται η Εβδομάδα Μόδας και όπως καταλαβαίνεις, εκτός από τα ξένα Μέσα, το beauty department μένει ξάγρυπνο προκειμένου να σου μεταδώσει τα beauty news-trends-tricks- tips κλπ που του έκλεψαν την καρδιά προετοιμάζοντάς σε για όλα αυτά που θα είναι τάση το επόμενο Φθινόπωρο/ Χειμώνα (2018-1019). Σε αυτό το άρθρο, λοιπόν, θα σταθούμε στο beauty trick που είδαμε στο show του Οίκου Dior και λατρέψαμε τόσο, που σκεφτόμαστε να το δοκιμάσουμε ακόμη κι αυτή την Άνοιξη.

Ποιο είναι αυτό; Ο συνδυασμός των πολύχρωμων eyeliner με τα αντίστοιχα διαφορετικά και πολύχρωμα γυαλιά ηλίου.

A post shared by Dior Makeup (@diormakeup) on

 

Πιο συγκεκριμένα, στο πνεύμα μιας τολμηρής και χαρακτηριστικής εποχής, ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior, δημιούργησε ένα look που παίζει με πολύχρωμα liner ματιών, για να συνδυάζονται με διαφορετικά και πολύχρωμα γυαλιά ηλίου που δημιουργήθηκαν για αυτή τη συλλογή. Στην ουσία, δημιουργήθηκε μια διαφορετική χρωματιστή γραμμή κάθε φορά (ροζ, κόκκινη, μπλε, κίτρινη, πράσινη, γκρι κ.λπ.) χρησιμοποιώντας το Diorshow on Stage Eyeliner για να τονιστούν οι βλεφαρίδες πάνω και κάτω.

A post shared by Dior Makeup (@diormakeup) on

 

Με μια σοφιστικέ αντίληψη για τα φωτεινά χρώματα, τα μάτια ήταν το δυνατό σημείο της εμφάνισης: «Ήθελα να δημιουργήσω ένα αποτέλεσμα στα μάτια που να αναδεικνύει το χρώμα και να παίζει με τις αποχρώσεις των γυαλιών ηλίου της συλλογής», εξηγεί ο Peter Philips.

 

«Σε μια αντανάκλαση των πολύχρωμων διάφανων γυαλιών, χρησιμοποίησα το νέο Diorshow On Stage Liner για να σχεδιάσω μια χρωματιστή γραμμή, στην πάνω και στην κάτω σειρά των βλεφαρίδων. Πράσινο, κίτρινο, κόκκινο, ροζ, μπλε και γκρι – όλα τα χρώματα υπάρχουν. Πρόκειται για ένα μακιγιάζ που λειτουργεί σαν “καμουφλάζ” και γίνεται ένα με κάθε ζευγάρι γυαλιών. Τελείωσα το look τονίζοντας τα φρύδια με το Diorshow Brow Styler και το Diorshow Bold Brow,  φροντίζοντας να συνεχίσουν να φαίνονται φυσικά».

A post shared by @peterphilipsmakeup on

A post shared by Dior Makeup (@diormakeup) on

 

Όσο για την επιδερμίδα, ο Peter Philips ήθελε να παραμείνει φυσική και φωτεινή γι αυτό το λόγο αρχικά χρησιμοποίησε τον ορό Capture Youth Glow Booster, για να δημιουργήσει μια λαμπερή βάση και στη συνέχεια, χάρισε ομοιόμορφη όψη στο δέρμα  με το Diorskin Forever Undercover, που προσφέρει τέλεια κάλυψη και έχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Για τις τελευταίες μικρές ατέλειες χρησιμοποίησε το Diorskin Forever Undercover Concealer και ολοκλήρωσε με τις νέες πούδρες Diorskin Mineral Nude Bronze ή Glow για να «αιχμαλωτίσει το φως». Αντίστοιχα, στα χείλη, ο  Peter Philips ήθελε να δείχνουν πολύ φυσικά και ελαφρώς σαρκώδη γι αυτό χρησιμοποίησε μόνο το Dior Addict Lip Maximizer, ενώ τα μαλλιά, που επιμελήθηκε ο Guido Palau, διατηρήθηκαν με στυλ το φυσικό τους ύφος. Είτε κυματιστά, είτε ίσια, τα μαλλιά ήταν χτενισμένα προς τη μία πλευρά, δίνοντας έμφαση στα καπέλα αυτής της συλλογής.

Πώς σου φαίνεται το trick; Εγώ σίγουρα θα το δοκιμάσω. Stay tuned