SHOPPING

Οι καλύτερες κρέμες χεριών

Έχεις πια εντάξει την ενυδάτωση του προσώπου σου στην καθημερινή σου ρουτίνα. Πριν κοιμηθείς το βράδυ βάζεις προσεκτικά την ενυδατική σου και δίνεις έμφαση στο λαιμό και το πόδι της χήνας.

Έκανες τα πάντα για να βρεις αυτή που σου ταιριάζει και τώρα δεν την αποχωρίζεσαι και πολύ καλά κάνεις. Κάτι όμως έχεις ξεχάσει και σε καλό δε θα σου βγει.

Το μόνο σημείο που δεν μπορείς να παρέμβεις χειρουργικά είναι τα χέρια σου. Για το πολύ μέλλον μιλάμε αλλά αυτά είναι τα δεδομένα μας.

Δεν έχεις δει τόσες σταρ με πρόσωπο τσίτα και γάντια στα χέρια; Η Madonna δεν έχεις καταλάβει τι βάσανο περνάει;

Για αυτό πρέπει να προσέξεις την περιποίηση των χεριών σου. Να βάζεις καθημερινά κρέμα λίγο πριν ξαπλώσεις γιατί αν κάνεις δουλειές και πλύνεις και πιάτα δεν υπάρχει νόημα.

Βρήκαμε τις καλύτερες της αγοράς και σου προτείνουμε. Να υπάρχει πάντα στην τσάντα σου γιατί τώρα με το κρύο θα είναι απαραίτητες.

Soft Cream Nivea, -35% >>> 4.43€

 

H Nivea Soft είναι αποτελεσματική ενυδατική κρέμα για καθημερινή χρήση στο σώμα, στα χέρια, αλλά και στο πρόσωπο. Jojoba Oil – θρέφει την επιδερμίδα. Βιταμίνη Ε – προστατεύει τη φυσική δομή της επιδερμίδας. Απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα, αφήνοντάς μια αίσθηση απαλότητας, αναζωογόνησης και βαθιάς ενυδάτωσης.

Bergamont Pear Αχλάδι Και Περγαμόντο Korres, -35% >>> 4.88€

 

Με την κρέμα χεριών Korres με άρωμα από γλυκό αχλάδι και άνθος περγαμόντου, σε συνδυασμό με το έλαιο Αμυγδάλου και την Αλόη, η καλέντουλα βοηθά στο να διατηρηθεί στην επιδερμίδα η υγρασία, αφήνοντας στα χέρια μια αίσθηση απαλότητας. Είναι δερματολογικά ελεγμένη καθώς είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση, ενυδατική και χωρίς λιπαρή υφή, όπως επίσης δεν διαθέτει σιλικόνη και paraben. Βασικό συστατικό: Αμυγδαλέλαιο.

Reve De Miel Nuxe, -25% >>> 9.53€

 

Κρέμα για ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια. Επανορθώνει την επιδερμίδα, αναπληρώνει τα λιπίδια και ενυδατώνει σε βάθος.

Aesthesis Soft Gehwol, -27% >>> 4.37€

 

Η Aesthesis Soft Hand Cream της Gehwol ενυδατώνει και προστατεύει τα χέρια και τα νύχια. Η σύνθεσή της περιέχει Γλυκερίνη, Πανθεόλη, Αλλαντοΐνη και βιταμίνη Ε. Έτσι, είναι ιδανική για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες, ενυδατώνει βαθιά και προσφέρει μια βελούδινη αίσθηση απαλότητας, απορροφάται άμεσα και διαθέτει υπέροχο άρωμα.

Cicalfate Avene, -30% >>> 7.63€

 

Κρέμα Cicalfate Χεριών της Avene επανορθώνει, καταπραΰνει και προστατεύει τα πολύ ξηρά και ερεθισμένα χέρια σας πιο γρήγορα, χάρη στους επανορθωτικούς και αντιβακτηριδιακούς της παράγοντες. Η πλούσια, θρεπτική υφή της απλώνεται και απορροφάται εύκολα. Ιδανική για τα πολύ ξηρά, σκασμένα, σχισμένα και ερεθισμένα χέρια.

Cicaplast La Roche Posay, -30% >>> 6.15€

 

Καταπραΰνει, επανορθώνει και προστατεύει τα ξηρά, σκασμένα και ταλαιπωρημένα χέρια. Η σύνθεσή του που συνδυάζει Νιασιναμίδη και Γλυκερίνη και στη μη λιπαρή υφή του, που βοηθάει στην γρήγορη απορρόφηση. Θα επαναφέρει τα ταλαιπωρημένα χέρια, από οικιακές και επαγγελματικές δραστηριότητες, στην αρχική τους λεία κατάσταση ενώ το αόρατο προστατευτικό φιλμ που δημιουργείται θα διαφυλάξει τα χέρια από μελλοντικές εξωτερικές επιθέσεις με αποτέλεσμα οι κοκκινίλες και η τραχύτητα εξασθενούν ορατά.

Repair & Care Eubos, -25% >>> 6.58€

 

Ειδικά εμπλουτισμένη σύνθεση σε φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες, αλλαντοΐνη, και το πολυενεργό σύμπλεγμα βιταμίνης Ε και πανθενόλης καθώς και ειδικά περιποιητικά έλαια που προστατεύουν από την ξηρότητα και το σκάσιμο του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν βελούδινη απαλότητα. Απορροφάται γρήγορα και δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση.

Spot End Frezyderm, -30% >>> 14.22€

 

Συνδυασμός ενεργών λευκαντικών, φίλτρων UVA-UVB νέας γενιάς, βιταμίνης Ε, υαλουρονικού οξέος και Oleoeuropeine που προλαμβάνει τις δυσχρωμίες, ενυδατώνει και βελτιώνει την ελαστικότητα των χεριών. Αντιμετωπίζει κηλίδες γήρανσης, κηλίδες από τον ήλιο και κηλίδες από τη χρήση φαρμάκων ενώ μειώνει τη παραγωγή των καφέ κηλίδων κατά 83%.

Bepanthol, -32% >>> 4.42€

 

Κρέμα χεριών για καθημερινή φροντίδα. Ιδανική για ευαίσθητα, ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια, η κρέμα χεριών Bepanthol προσφέρει καθημερινά αποτελεσματική φροντίδα και ενυδάτωση. Με προβιταμίνη B5 και απαλή υφή που απορροφάται εύκολα, δεν αφήνει λιπαρότητα στα χέρια.

Με Αλόη & Μέλι Apivita, -35% >>> 3.84€

 

Με 98% φυσική σύνθεση, διατηρεί τη φυσική υγρασία των χεριών αποτρέποντας την ξηρότητα και αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή, ενώ περιποιείται και ενδυναμώνει τα νύχια χάρη στη βιοτίνη, τη βιταμίνη Ε και την προβιταμίνη B5. Παράλληλα προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση χάρη στην πρόπολη, τη βιταμίνη Ε, το έγχυμα αμαμελίδας.