BEAUTY

Είσαι έτοιμη να κερδίσεις μία ξεχωριστή εμπειρία για τα μαλλιά σου;

Ένα κολακευτικό outfit, ένα μπουκέτο λουλούδια, ένα όμορφο μακιγιάζ είναι πράγματα που μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα μέσα στην ημέρα. Αλλά υπάρχει κάτι ακόμα πιο βασικό, το οποίο θα σε κάνει να αισθανθείς ακόμη πιο glamorous: τα φροντισμένα, λαμπερά και υγιή μαλλιά, τα οποία πάντα δίνουν αυτόν τον VIP τόνο στην εμφάνισή σου.

Ερεθισμένο δέρμα που δε βοηθά την τρίχα να αναπτυχθεί, βαμμένα μαλλιά που σπάνε, θαμπά μαλλιά χωρίς πυκνότητα και λεπτή τρίχα: Μήπως ήρθε η ώρα να περιποιηθείς το δέρμα του κεφαλιού σου όπως περιποιείσαι το δέρμα του προσώπου και του σώματός σου και να αφεθείς στα χέρια των ειδικών για μια μοναδική Nioxin VIP treatment εμπειρία; Πώς θα το καταφέρεις όμως αυτό χωρίς να σπαταλήσεις πολύ χρόνο σε έρευνα και χωρίς να δοκιμάσεις χιλιάδες προϊόντα μέχρι να βρεις το σωστό; Την απορία αυτή έρχεται να σου λύσει μια γυναίκα που δοκίμασε ακριβώς ό,τι έπρεπε και πέτυχε το VIP αποτέλεσμα που ήθελε με τη βοήθεια του Nioxin VIP Treatment: η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

 

Αρχικά, τι μπορεί να σημαίνει Nioxin VIP Treatments; Είναι η εμπειρία που θα ζήσουν 20 τυχεροί με εξειδικευμένα προϊόντα και θεραπείες Nioxin που ανταποκρίνονται στις δικές τους ανάγκες μαλλιών. Η σειρά αυτή έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες του δέρματος στο τριχωτό της κεφαλής. Το δέρμα του κεφαλιού είναι εξίσου σημαντικό με αυτό του προσώπου, αφού είναι και προέκτασή του. Και το υγιές δέρμα του κεφαλιού θα δώσει υγεία και στα μαλλιά σου. Η Πηνελόπη το είδε αυτό στην πράξη, αφού είδε τα μαλλιά της να μεταμορφώνονται με την εξειδικευμένη φροντίδα των hair experts.

Τα υπέροχα, πλούσια και λαμπερά μαλλιά της είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας των hair experts των Wella Studios και του εντός κομμωτηρίου Nioxin VIP Treatment. Ξεκίνησε λοιπόν με την απολέπιση του δέρματος του κεφαλιού χρησιμοποιώντας το Dermabrasion, το οποίο αναπλάθει το δέρμα και βοηθά στην αφαίρεση του περιττού σμήγματος. Αφού προετοίμασε το δέρμα της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, συνέχισε με τη βαφή, το κούρεμα και το Color Lock, το προϊόν που της χάρισε ζωντάνια στο χρώμα, λάμψη στην τρίχα και όγκο στα μαλλιά, βοηθώντας και στη μείωση του σπασίματος της τρίχας.

 

Τι γίνεται όμως όταν χρειάζεσαι το Nioxin VIP Treatment, αλλά το κομμωτήριο μοιάζει χιλιόμετρα μακριά; Υπάρχει λύση, αφού υπάρχουν και οι 3D θεραπείες που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι. Απλά πάτα εδώ για να βρεις το Nioxin VIP Τreatment που σου ταιριάζει απόλυτα, αλλά και κάτι ακόμα…

VIP δεν μπορείς να νιώσεις χωρίς εξειδικευμένη περιποίηση που θα καλύπτει τις δικές σου ανάγκες! Γι’ αυτό και οι hair experts σε περιμένουν να τους γνωρίσεις. Με ένα μόνο κλικ μπορείς να μπεις στο διαγωνισμό για 20 Nioxin VIP Τreatments σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Μην περιμένεις άλλο λοιπόν, άρπαξε την ευκαιρία και βγάλε τον πιο λαμπερό εαυτό σου στην επιφάνεια με τη βοήθεια του Nioxin VIP Treatment!