DREW BARRYMORE

Τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς της Drew Barrymore μπορεί να βρίσκονται ήδη στο μπάνιο σου

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Είναι από τις πιο ακομπλεξάριστες και δυναμικές γυναίκες του Hollywood, μητέρα δύο παιδιών και εκτός από την υποκριτική, έχει το δικό της beauty brand, The Flower Beauty. Με αφορμή την τελευταία φωτογράφισή της για το εξώφυλλο του περιοδικού Instyle, η Drew Barrymore έδωσε μία συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς. Όσοι beauty addicts, λοιπόν, συνεχίστε την ανάγνωση.

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

 

-Το προϊόν που δεν αποχωρίζεται ιδιαίτερα τις μέρες που τα σπυράκια κάνουν την εμφάνισή τους στο πρόσωπό της: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς μία αγωγή κατά της ακμής. Από τα αγαπημένα μου το Clearing Gel της Clinique κατά της ακμής».

A post shared by Clinique (@clinique) on

 

Στην ουσία πρόκειται για μία καθημερινή αγωγή-gel που δρα άμεσα από την πρώτη στιγμή που θα το εφαρμόσεις στο πρόσωπό σου, προλαμβάνοντας την εμφάνιση νέων ανεπιθύμητων σημαδιών από σπυράκια.

-Το «στήριγμά» της για υγιή μαλλιά: «Λατρεύω το Living Proof Restore σαμπουάν. Είναι πραγματικά πολύ καλό». Σημείωσε εδώ πως το Living Proof είναι το brand που λατρεύει  η Jennifer Aniston.

A post shared by Living Proof (@livingproofinc) on

 

-Ο καθημερινός ήρωας των μαλλιών της: «Το dry shampoo (ξηρό σαμπουάν) Batiste Original λειτουργεί τέλεια στα μαλλιά μου. Καλύτερα από κάθε άλλο που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Είναι πραγματικά εκπληκτικό και σου επιτρέπει να έχεις ένα τέλεια μαλλιά, όσο το δυνατόν περισσότερο. Plus, δεν είναι καθόλου ακριβό».

 

-Η τάση που ακολουθεί πιστά τα τελευταία χρόνια: «Οι κορεάτικες μάσκες, ειδικά από το brand Jay Jun. Έχουν τρία στάδια χρήσης (3 Steps Baby Pure Shining Mask) και λειτουργούν με τον πιο εκπληκτικό τρόπο. Άλλαξαν τη ζωή μου.»

 

Όσο για εμάς, αγαπάμε τα κορεάτικα trends και φυσικά τις sheet masks.

 

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Evan Agostini/Invision/AP