SHOPPING

5 dry oils για ολική ενυδάτωση και θρέψη

Μία από τις πιο αγαπημένες προσθήκες στο νεσεσέρ σου τα τελευταία χρόνια είναι το ξηρό λάδι. Διστακτικά στην αρχή και με πάθος στη συνέχεια πολλές γυναίκες έβαλαν το ξηρό λάδι στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης για extra ενυδάτωση και θρέψη από την κορυφή ως τα νύχια.

Τα ευεργετικά συστατικά και η βαθιά ενυδατική τους δράση έχουν κάνει τις γυναίκες να τα λατρεύουν. Η εύκολη χρήση τους είναι ένα ακόμα θετικό που χαρακτηρίζει τα dry oils τα καθιστά σχεδόν απαραίτητα για την περιποίησή σου. Η σύστασή τους είναι ιδανική τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα ή τα μαλλιά σου.

Αν δεν έχεις ήδη δοκιμάσει ένα ξηρό λάδι, τότε ήρθε η ώρα να γνωρίσεις 5 από τα καλύτερα που μπορείς να βρεις στη αγορά. Μυρίζουν υπέροχα και θα σου δώσουν ένα boost λάμψης ενώ ταυτόχρονα θα περιποιούνται την επιδερμίδα σου.

My tip: Αν η επιδερμίδα σου είναι πολύ λιπαρή τότε δοκίμασε να αναμείξεις λίγο λάδι με την ενυδατική κρέμα σου (σε πρόσωπο και σώμα). Δώσε περισσότερη προσοχή στο πρόσωπο και καλό θα είναι να ζητήσεις τη συμβουλή του δερματολόγου ή του φαρμακοποιού.

NUXE Huile Prodigieuse – Multi Usage Dry Oil

 

Vichy Ideal Body – Ξηρό Έλαιο Πολλαπλής Χρήσης

ROGER & GALLET Bois d’ Orange Huile Sublime Perfumed Dry Oil

Cleria Renewal Dry Oil with Golden Mastic

Lierac Huile Seche Tonifiante Sensorielle