COACHELLA FESTIVAL

Η Romee Strijd ήταν το απόλυτο Coachella girl

Κι αυτό το Σαββατοκύριακο η καρδιά του bohemian free spirit «χτύπησε» δυνατά  στην έρημο της Νότιας Καλιφόρνια, στο  Coachella Festival. Το Instagram κατακλύστηκε από celebrities, μοντέλα, bloggers αλλά και fans του μουσικού φεστιβάλ που έδωσαν το καθιερωμένο ραντεβού τους προκειμένου να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες επί σκηνής, μεταδίδοντάς μας λίγο από το festive mood.

Φυσικά, εκτός από τις ethnic και boho στιλιστικές επιλογές τους, δεν γινόταν να μην αναλύσουμε τα beauty looks (aka μακιγιάζ και μαλλιά) που επέλεξαν να συμπληρώσουν τις εμφανίσεις τους και να μην καταλήξουμε στη στέψη του φετινού Coachella, που αν με ρωτάς, δε γινόταν να ήταν άλλη από τη Romee Strijd.

 

Κι αυτό γιατί, το κατάξανθο αγγελάκι της Victoria’s Secret δεν επαναπαύθηκε στην ούτως ή άλλως μοναδική φυσική ομορφιά του, αλλά επέλεξε να πειραματιστεί με διαφορετικές τάσεις στο makeup και hairlook του, δίνοντας ιδέες και για το δικό μας look.

 

Έτσι, με τη βοήθεια του celebrity hairstylist Ruslan Nureev και του makeup artist Kale Teter, είδαμε τη Romee με πλεξούδες στα μαλλιά (#pipebraids και #infinitybraids), ανέμελα waves και πιο rock ponytail, ενώ στο μακιγιάζ  της απαρατήρητα δεν πέρασαν το double eyeliner look της, οι φυσικές γυαλάδες αλλά και η πορτοκαλοκόκκινη σκιά στα μάτια που δημιουργούσε το εφέ των sunset eyes.

 

Μετά από τόσο #hair&makeupinspo έχεις διαφορετική γνώμη;