CHANEL

Κόκκινο eyeliner: Γιατί, όχι;

Η Lucia Pica είναι μία γυναίκα που αν είσαι beauty addict που ήδη τη γνωρίζεις. Εκτός από κορυφαία makeup artist, είναι η Global Makeup και Color Creative Designer του Οίκου Chanel (aka είναι το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από κάθε εντυπωσιακό makeup look που φέρει την υπογραφή του γαλλικού brand).

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, η Lucia Pica, συνάντησε την Caroline de Maigret, την πρέσβειρα του γαλλικού στιλ και της ανεπιτήδευτης κομψότητας (σίγουρα την ξέρεις από το φημισμένο βιβλίο της ”How to be Parisian”) στο πλαίσιο του project Chanel at Colette και απ’ ό,τι καταλαβαίνεις αυτή η συνάντηση δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Με μία εσωτερική ηρεμία να τις διακατέχει, ελάχιστο μακιγιάζ, πολύ χαλαρές και ανεπιτήδευτες, ανέβηκαν στη μικρή σκηνή που δημιουργήθηκε ειδικά γι αυτό το σκοπό στο κατάστημα της Colette και συζήτησαν για το μακιγιάζ, τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την ομορφιά σήμερα, τα beauty οράματά τους, αρκετά tips (τσέκαρε παρακάτω το κόκκινο eyeliner), δίνοντάς μας παράλληλα μία πρώτη γεύση από την επόμενη συλλογή μακιγιάζ του γαλλικού Oίκου.

 

Τα πρώτα hints για τη νέα συλλογή μακιγιάζ Chanel (για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2018): Ονομάζεται Chanel Neapolis και η έμπνευσή της πηγάζει στην Νάπολη, την πόλη στην οποία γεννήθηκε η Lucia Pica.

 

Σε αυτό το σημείο πάτα play στο παρακάτω βίντεο και κάνε focus στο σημείο με το κόκκινο eyeliner.

 

Beauty tip: Μη φοβάσαι να φορέσεις το κόκκινο eyeliner στα μάτια σου! Όπως συμβουλεύει η Lucia κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο φωτεινά.

 

Κι αν είσαι καλά διαβασμένη στο beauty κομμάτι, θα θυμάσαι πως δεν ακούς για πρώτη φορά το κόκκινο eyeliner και την κόκκινη σκιά ματιών ως πρόταση του Οίκου Chanel. Πέρυσι, η  Lucia μαζί με την Kristen Stewart μας είχαν δείξει πώς μπορούμε να φορέσουμε την κόκκινη σκιά στα μάτια μας με τον πιο σικάτο τρόπο. Εξάλλου, μην ξεχνάς, πως το κόκκινο είναι ένα χρώμα που αποθεώνεται από τον οίκο Chanel.