BEAUTY LOOK

Η Laetitia Casta φέρνει τη γαλλική φινέτσα στις Κάννες

Όπως έχεις καταλάβει το κόκκινο χαλί του κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών αυτή τη χρονιά έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Από πριγκιπικές εμφανίσεις όπως αυτή της Elle Fanning, μέχρι super sexy όπως της Irina Shayk, οι διάσημες κυρίες φαίνεται ότι έχουν όρεξη να κλέψουν τις εντυπώσεις και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα καταφέρνουν.

Μέσα σε όλες αυτές τις εμφανίσεις που έχουμε δει και αναλύσει αυτές τις μέρες δεν θα μπορούσα να αφήσω ασχολίαστη την Laetiτia Casta, η οποία με την πρόσφατη εμφάνισή της μου έδωσε έναν πολύ καλό λόγο να το κάνω. Η 39χρονη ηθοποιός και μοντέλο μου θύμισε γιατί οι Γαλλίδες είναι γνωστές για τη φινέτσα τους.

Photo: Arthur Mola/Invision/AP

H Casta φόρεσε μία μαύρη δημιουργία του Dior με διαφάνειες που ήταν όσο αποκαλυπτικές χρειάζεται και περπάτησε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ. Αυτό όμως που έκανε το look εξαιρετικό είναι το beauty look που επέλεξε να το συνοδεύσει.

Photo: Arthur Mola/Invision/AP

Η όμορφη Laetiτia εμφανίστηκε με έντονα φούξια χείλη που συνόδευαν το natural μακιγιάζ της, ενώ για τα μαλλιά της επέλεξε ένα curly hairstyle με όγκο και φυσική κίνηση που θύμιζε λίγο τις παλιές καλές χολυγουντιανές red carpet εμφανίσεις.

Αυτή η εμφάνιση της Laetitia Casta είναι η απόδειξη ότι οι Γαλλίδες μπορούν να κάνουν τη διαφορά με ένα μόνο έντονο κραγιόν και απλά φροντίζουν να έχουν μία καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα και υγιή μαλλιά.

 

Κεντρική φωτογραφία: Arthur Mola/Invision/AP