BEAUTY

Αφρόλουτρα με έλαια: Αυτά είναι τα αγαπημένα μας

Λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με τη χαλάρωση και την αναζωογόνηση που μας προσφέρει ένα ντους στο τέλος μίας πραγματικά δύσκολης μέρας. Καθοριστικός παράγοντας; Η σωστή επιλογή του αφρόλουτρου για μία πραγματικά ξεχωριστή αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης. Σωστά;

Κι αν θέλεις να ξεφύγεις από τα κλασικά αφρόλουτρα  και είσαι έτοιμη να μεταμορφώσεις το μπάνιο σου σε πολυτελή χώρο ομορφιάς και περιποίησης, απολαμβάνοντας μία πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την ολοκαίνουργια  σειρά αφρόλουτρων bioten Shower Oils– που είμαι σίγουρη θα λατρέψεις, από την πρώτη στιγμή που θα τη δοκιμάσεις!

Καινοτομώντας για ακόμη μία φορά, το bioten δημιούργησε δυο μοναδικά αφρόλουτρα που υπόσχονται να χαρίσουν πολυτελείς στιγμές απόλαυσης, περιποίησης και φροντίδας σε κάθε μπάνιο, το Exotic Spa Shower Oil και το Deep Relax Shower Oil και έχουν ως πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία τους αγαπημένα, πολύτιμα, εξωτικά έλαια, όπως το marula oil και το coconut oil, γνωστά για τις ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητές τους στην επιδερμίδα.

 

Αυτό που κάνει ξεχωριστή τη σειρά είναι πως διαθέτει μια ολοκληρωμένη, ιδιαίτερα περιποιητική φόρμουλα φυσικής προέλευσης κατά 85%, που χαρίζει στην επιδερμίδα μια ακόμη πιο βελούδινη υφή, ενώ τα σαγηνευτικά τους αρώματα μας ταξιδεύουν σε παραδεισένια, εξωτικά νησιά, από την πρώτη κιόλας σταγόνα!

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

 

Τρία πολύτιμα έλαια πρωταγωνιστούν στη σύνθεση του bioten Exotic Spa Shower Oil: coconut oil, marula oil και buriti oil. Το έλαιο καρύδας (coconut oil) είναι το “super-food” της επιδερμίδας και φημίζεται για την ενυδατική, αντιγηραντική και αντιοξειδωτική του δράση, ενώ το marula oil που συχνά αποκαλείται «το μυστικό ομορφιάς των γυναικών στην Αφρική» είναι πλούσιο σε βιταμίνη C – τέσσερις φορές περισσότερο από το πορτοκάλι – βιταμίνη Ε και ελαϊκό οξύ, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες. Τέλος, το buriti oil «κλείνει» την τριάδα των εξωτικών ελαίων και εγγυάται δέρμα μαλακό κι ενυδατωμένο, σε κάθε άγγιγμα!

 

Από την άλλη πλευρά, το bioten Deep Relax δεν υστερεί καθόλου σε απόλαυση κι αποτελεσματικότητα, καθώς περιέχει τρία πολύ αγαπημένα έλαια που λατρεύουν οι γυναίκες, και οι αισθητικοί, σε όλο τον κόσμο· argan oil, macademia oil και abyssinnian oil. Ο συνδυασμός των τριών χαρίζει στην επιδερμίδα ασύγκριτη θρέψη κι ενυδάτωση, ενισχύοντας παράλληλα την ανθεκτικότητά της απέναντι σε τυχόν ερεθισμούς.

Τι λες, είσαι έτοιμη να μεταφέρεις την απολαυστική εμπειρία του spa στο σπίτι σου; Η Έλενα Παπαρίζου, ως ambassador του bioten, πάντως, δεν τα αποχωρίζεται από κάθε μπάνιο της. Δες το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβεις.