MONICA BELLUCCI

Η Monica Bellucci σε νέο beauty ρόλο- έκπληξη

Οι συστάσεις είναι περιττές όταν αναφερόμαστε στη Monica Bellucci. Μία γυναίκα- σύμβολο αυθεντικής και διαχρονικής ομορφιάς  που ο χρόνος φαίνεται να περνά και να μην την αγγίζει, παρά το γεγονός ότι έχει μπει ήδη στην έκτη δεκαετία της ζωή της. Και όπως καταλαβαίνεις, μία τέτοια γυναίκα δεν θα μπορούσε να μην έχει μυστικά ομορφιάς. Μυστικά, που διατηρούν την επιδερμίδα της λαμπερή και όμορφη και που κάνουν την ηλικία να δείχνει απλά ένα νούμερο.

A post shared by NIVEA France (@nivea_fr) on

 

Κάπως έτσι, λοιπόν, ξεκίνησε η συνεργασία-σταθμός της ηθοποιού με τη Nivea, το brand που για περισσότερο από 100 χρόνια φροντίζει την επιδερμίδα των γυναικών και βρίσκεται δίπλα σε κάθε τους ανάγκη, με την πρώτη να πρωταγωνιστεί  στη νέα διαφημιστική καμπάνια της αντιγηραντικής σειράς NIVEA Hyaluron Cellular Filler, που επαναλανσαρίστηκε.

 

 

 

Μέσα από τον φακό και την καλλιτεχνική ματιά του διάσημου φωτογράφου και σκηνοθέτη Bruno Aveillan, η Monica μας «ταξιδεύει» στον δικό της κόσμο και μοιράζεται μαζί μας μικρά δικά της μυστικά, γύρω από όλα όσα την κάνουν ευτυχισμένη και την γεμίζουν ενέργεια στην καθημερινότητά της γιατί όπως λέει και η ίδια: «είναι αυτό που έχουμε μέσα μας που μας κάνει να φαινόμαστε όμορφες». Και η ενέργεια που η καθεμία από εμάς έχουμε είναι αυτό που μας κάνει ξεχωριστές, αυτό που μας κάνει να λάμπουμε, σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε.

 

Ως ειδικός στην περιποίηση της επιδερμίδας, η Nivea γνωρίζει καλά τις ανάγκες της που σε κάθε ηλικία είναι διαφορετικές και επιδιώκει με κάθε τρόπο να ανανεώνεται διαρκώς ώστε να μπορεί να «απαντήσει» σε αυτές και να είναι πάντα δίπλα μας. Στο πλαίσιο αυτό, η βασική σειρά αντιγήρανσης Cellular Anti-Age «μεταμορφώνεται» σε NIVEA Hyaluron Cellular Filler, και ενεργοποιεί εκ νέου την δύναμη που κρύβουν μέσα τους τα κύτταρα της επιδερμίδας μας, ώστε να απολαμβάνουμε τη νεανική όψη και τη λάμψη που ψάχνουμε από την κρέμα προσώπου μας. , αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η ομορφιά είναι μέσα μας, και την ορίζουμε εμείς και μόνο εμείς.

 

Αυτό ακριβώς το motto είναι που συνδέει τη Monica με τη σειρά NIVEA Hyaluron Cellular Filler και δικαιολογεί την επιλογή της ως πρόσωπο της νέας καμπάνιας. Η μοναδική σύνθεση της επαναστατικής αντιγηραντικής σειράς ενεργοποιεί την φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου στα κύτταρα της επιδερμίδας, κάνοντάς τη να φαίνεται πιο σφριγηλή, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων με αποτέλεσμα οι γυναίκες να νιώθουν γεμάτες αυτοπεποίθηση και να αισθάνονται άνετες με την επιδερμίδα τους. Η Monica Bellucci, λοιπόν, μιλάει για αυτήν ακριβώς την ομορφιά, ενσαρκώνοντας όλες αυτές τις αξίες που χαρακτηρίζουν τη NIVEA εδώ και τόσα χρόνια κάνοντας τις γυναίκες να αισθάνονται νέες κι όμορφες σε όποια ηλικία κι αν βρίσκονται!