BEAUTY LOOK

5 tips από το beauty look της Bella Hadid για να πάρεις έμπνευση

Η Bella Hadid τελευταία απασχολεί όλο και περισσότερο την κοινή γνώμη. Οι fans της έχουν αυξηθεί και εκείνη φαίνεται να έχει τη διάθεση να μην τους απογοητεύει ποτέ. Κάθε της εμφάνιση έχει κάτι που μπορείς να κρατήσεις με τα μαλλιά της να είναι ο πρωταγωνιστής στα πιο πρόσφατα beauty looks της.

Επομένως, το makeup look και το hairstyle της όμορφης Bella Hadid μπορεί να γίνει κάλλιστα η πηγή έμπνευσής σου για το επόμενο beauty look σου. Ανεξάρτητα με το προσωπικό σου στιλ, κράτα τα παρακάτω highlights από το beauty look της Bella και να είσαι σίγουρη ότι θα σου φανούν πολύ χρήσιμα.

Sleek top knot

Photo by Arthur Mola/Invision/AP

Η Bella Hadid είναι η απόδειξη ότι ένα top knot μπορεί κάλλιστα να σε συνοδεύσει ακόμα και σε μία επίσημη εμφάνιση. Δοκίμασέ το στην sleek εκδοχή του.

Αυστηρό ponytail

Photo by Arthur Mola/Invision/AP

Η αλογοουρά είναι το χτένισμα που θα σε σώσει ακόμα και την τελευταία στιγμή. Μπορείς να την κάνεις εύκολα μόνη σου, είναι κομψή και παντός καιρού.

Wavy hair

Photo by Arthur Mola/Invision/AP

Το wavy hairstyle έχει πάντα τη δική του δυναμική για να κάνεις μία εντυπωσιακή εμφάνιση.

Cat eye makeup look

Photo by Arthur Mola/Invision/AP

Ποτέ δεν είναι λάθος ένα sexy cat eye look. Συνδύασέ το με ένα glossy lipstick σε γήινες αποχρώσεις και wavy μαλλιά για ένα άψογο beauty look.

Red lips

AP Photo/Thibault Camus

Το σωστό κόκκινο κραγιόν δεν είναι πότε λάθος. Ένα καθαρό πρόσωπο με λίγο τονισμένα μάτια και το αγαπημένο σου κόκκινο είναι το πιο classic & chic μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις ανά πάσα στιγμή και να δείχνεις λαμπερή.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/bellahadid