CLINIQUE

Βρες τη φρεσκάδα σου ενόψει καλοκαιριού

Επιδερμίδα που καίει από τον ήλιο, σανδάλια σε παράταξη, παρεό απλωμένα στο σχοινί, κορδονάκια στο πλάϊ, παγωτά που στάζουν στα χέρια, χέρια που πιάνονται σφιχτά, νεσεσέρ που ξεχυλίζουν από μυστικά και μυστικά που δεν μένουν πια κρυφά. Το καλοκαίρι είναι μερικά χαμόγελα δρόμος. Και αν πρέπει να σε βρει κάπως αυτό το καλοκαίρι, είναι φρέσκια και λαμπερή. Πιο απλά με φουλ ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Γνωρίζοντας καλά ότι οι περιβαλλοντικοί παράγοντες και η έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες UV, προκαλούν μια κάποια ξηρότητα στην επιδερμίδα, την οποία και πρέπει να διαχειρίζεσαι σωστά και καθημερινά, καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο εποχιακά ή από ανάγκη (πχ. επειδή η επιδερμίδα σου σε τραβάει) σε φέρνει συχνά αντιμέτωπη με το εξής κι απλούστατο θέμα. Με βεβαιότητα το μεγαλύτερο μυστικό για πραγματικά λαμπερή επιδερμίδα είναι -χωρίς πολλά- η ενυδάτωση.

 

Αυτός είναι κι ο λόγος που όλη η ενυδατική σειρά Moisture Surge της αγαπημένης μου Clinique είναι άξια της προσοχής σου.

– Αν έχεις αφυδατωμένη επιδερμίδα και ταλαιπωρείσαι από το οξειδωτικό στρες θα ενθουσιαστείς με τη Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό water-gel που ξεδιψάει άμεσα την αφυδατωμένη επιδερμίδα- και ενισχύει τόσο την ενυδάτωσή της, ώστε να διαρκεί για έως 24 ώρες. Είναι ιδανική για βάση μακιγιάζ. Προσωπικά την αναμειγνύω συχνά με το μεικαπ μου.

Αν θέλεις μια πιο πλούσια κρέμα, που να απορροφάται άμεσα, τότε η Moisture Surge Intense Skin Fortifying Moisturizer είναι η ιδανική. Ενυδατώνει άμεσα, βοηθά στην επανόρθωση της υδρολιπιδικής ασπίδας της επιδερμίδας με την πάροδο του χρόνου κι είναι εξίσου πολύ δροσερή.

 

– Αν θες μια υπερδροσερή κρέμα που να σε τονώνει στο δευτερόλεπτο η ολοκαίνουργια σύνθεση Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator είναι απλά εθιστική. Δημιουργεί τη δική της εσωτερική πηγή υγρασίας, διατηρεί την επιδερμίδα σχεδόν διπλάσια ενυδατωμένη στο τέλος της ημέρας σε σχέση με την oil-free και λειτουργεί ασταμάτητα για 72 ώρες, αφήνοντας την επιδερμίδα ατελείωτα “γεμάτη” και δροσερή – ακόμα και αφού πλύνεις το πρόσωπό σου.

(credits: nstagram/clinique by mindykoenigsfeld)

πι.ες: Σιγά – σιγά ακούγεται τριγύρω η λέξη διακοπές. Τα πρώτα σημάδια από τα μαγιό κάνουν δειλά την εμφάνισή τους. Η χαρά τα πρωινά είναι κάπως πιο ανεπιτήδευτη και η επιδερμίδα ζητάει όλο και περισσότερη ενυδάτωση. Το νου σου υπέροχη φίλη μου.

εις το επανιδείν