CLINIQUE

Το must του καλοκαιριού είναι αυτή η αδιάβροχη μάσκαρα

Είναι γνωστό πια ότι για να βρεις αδιάβροχη μάσκαρα, που όχι απλώς να μένει εκεί που τη βάζεις, αλλά να αφαιρείται κι εύκολα, είναι ένα μεγάλο θέμα. Πισίνα. Θάλασσα. Γέλια μέχρι δακρύων. Καλοκαίρι. Ξεγνοιασιά. Ωραίο και δυνατό βλέμμα. Θες οι βλεφαρίδες σου να κινούνται με χάρη, να είναι τονισμένες κι υπέροχες. Θες οπωσδήποτε αυτή την αδιάβροχη μάσκαρα CliniqueFit, Workout 24-Hour Mascara, που είναι ανθεκτική στη ζέστη, στην υγρασία και στον ιδρώτα, ενώ μπορείς να την απομακρύνεις το βράδυ στο πι και φι.

 

Είναι εκπληκτική αυτή η αδιάβροχη μάσκαρα. Αντέχει τα πάντα όλα. Θέλει μόνο σωστή διαχείριση. Για την τοποθέτησή της αφιέρωσε λίγα δευτερόλεπτα και κάποια προσοχή. Πέρασέ την σε καθαρές βλεφαρίδες (χωρίς υπολείμματα από προηγούμενη μάσκαρα) και θα με θυμηθείς. Είναι ΥΠΕΡΟΧΗ. Ξεχωρίζει, επιμηκύνει και δημιουργεί καμπυλότητα στις βλεφαρίδες, χωρίς τη δημιουργία κόμπων, για 24 ώρες(!). Το μοναδικό εύκαμπτο βουρτσάκι της έχει 4 όψεις και κατευθυνόμενη άκρη ώστε να ορίζει την κάθε βλεφαρίδα ακόμη και την πιο μικρή), προσδίδοντας αποτέλεσμα γεμάτο όγκο από τη ρίζα ως τις άκρες. Και το πιο φανταστικό όλων; Είναι ανθεκτική στο κρύο νερό, αλλά αφαιρείται πανεύκολα με ζεστό νερό.

Η σειρά CliniqueFit είναι διαθέσιμη στα εξής καταστήματα: Hondos Center Ομόνοια, Γλυφάδα, Απ. Πολιτεία, Αριστοτέλους, Αγία Παρασκευή, Ηράκλειο και attica citylink, golden hall & Τσιμισκή. Επίσης online στα e-shops των μεγάλων αλυσίδων καλλυντικών.

εις το επανιδείν