BEAUTY

Τι ξέρεις για το layering στην ομορφιά;

Οι κανόνες είναι για να τους αλλάζουμε. Αυτό για να καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας. Αφαιρώντας ή προσθέτοντας καλλυντικά, δημιουργείς μια ολόδική σου αίσθηση στον κόσμο των beauties. Tι λες; Do it.

Φαντάσου πόσο ενδιαφέρον έχει ο συνδυασμός δύο διαφορετικών αποχρώσεων μολυβιών ματιών, ή σκιών (σ’ ένα λουκ), ή πόσο σέξι μπορεί να είναι 2 ή και περισσότερα αρωματικά προϊόντα όταν αναμειγνύονται μεταξύ τους (εννοείται την ίδια στιγμή) με άλλα συστατικά και άλλη υπογραφή (απ’ άλλο brand).

Όλοι οι δημιουργικοί άνθρωποι αυτού του πλανήτη είναι γνωστό ότι φτιάχνουν το δικό τους καμβά, για να “δουλέψουν” το δικό τους στιλ, οπότε και να το αναδείξουν. Γιατί εμείς να μείνουμε στα ίδια και τα ίδια;

Μετά, από άπειρες δοκιμές, στρώσεις και πρόβες -κυρίως- με συστατικά αρωμάτων να κάνουν “παιχνίδι” στην επιδερμίδα και στη διάθεσή μου, σου προτείνω ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιήσεις το layering στην ομορφιά. Δοκίμασε να κάνεις τους δικούς σου συνδυασμούς σε σκιές, μολύβια, κραγιόν, ρουζ, βερνίκια, αρώματα, ακόμη και προϊόντων μαλλιών.

Κάνε νέους συνδυασμούς στα μάτια. Ταίριαξε το μαύρο μολύβι στο πάνω βλέφαρο με το μωβ μολύβι στο κάτω. Συνδύασε ένα ιριδίζον ρουζ σε ροζ απόχρωση με μία ματ μπρονζέ πούδρα. Ακόμη κι ένα σαμπουάν για μαλλιά με μπούκλες, μπορεί να “δουλέψει” φανταστικά με ένα anti frizz κοντίσιονερ. To πιο πιθανόν είναι να αποκτήσεις υπερτέλειο άφρο λουκ (ειδικά αν είσαι φυσική σγουρομάλλα).

Το καλύτερο, πιο αγαπημένο όλων μου, που πιστεύω φουλ ότι αν το βρεις “δουλεύει” κι απογειώνει τις αισθήσεις και τη διάθεση, είναι αυτό που μπορείς να κάνεις με τα αρωματικά προϊόντα. Προσωπικά, ο πιο πρόσφατος συνδυασμός layering, που λατρεύω να κάνω είναι αυτός του εκπληκτικού ξηρού λαδιού Body Oil No 5 του οίκου Chanel με το φρέσκο ζουμερό σύκο, Pomegranate, της Jo Malone.

το νου σου σ’ ό,τι κάνεις να’χει την υπογραφή σου

χαμόγελο

🙂