BEAUTY

Tα hot beauty news που πρέπει να ξέρεις #6

Τα beauty news που φτάνουν καθημερινά στα γραφεία ή στις οθόνες μας είναι πολλά. Τόσα πολλά, που κάποιες φορές τα προσπερνάμε βιαστικά για να μείνουμε εν τέλει σ' αυτά που μας εμπνέουν. Κι αν παρατηρήσεις του τι συμβαίνει εκεί έξω στις σόσιαλ γειτονιές, θα διαπιστώσεις εύκολα ότι πάντα ο μπιουτοπλανήτης κάπως συγχρονίζεται με τα trends και τα πρέπει των εταιρειών, αλλά κυρίως των δικών μας.

Απ’ ό,τι φαίνεται αυτή τη σεζόν τα ματ και υπερβελούδινα κραγιόν και η προσδοκία για ενυδατωμένα και σέξι χείλη οδηγεί σε μια τεράστια σειρά λανσαρισμάτων, που ξεπερνούν κάθε φαντασία.

#1

Εστίασε για λίγο εδώ, σ’ αυτές τις 30 υπέροχες αποχρώσεις συγκεντρωμένες στην καταπληκτική νέα σειρά Lipstories της Sephora κι επίλεξε πάνω από δύο, με υπερματ και σατινέ υφή, σε οικολογική συσκευασία, εμπνευσμένη από τα stories του instagram. Αυτά τα κραγιόν διαρκούν ατελείωτες ώρες κι είναι πανάλαφρα για κάθε τσάντα. Προσωπικά, τα λάτρεψα.

#2

Στο μεταξύ, όταν φτάνουν μπροστά σου τέτοια μικρά αριστουργήματα, η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύεσαι να διαλέξεις/καταλήξεις και τελικά υιοθετήσεις. Κι έτσι τα θες όλα αυτά τα νέα απίθανα gloss της ολοκαίνουργιας συλλογής Marimekko for Clinique Pop™ Splash Lip Gloss + Hydration. Μιλάμε εδώ για ένα pop gloss, ή καλύτερα μια βουτιά ενυδάτωσης.

 

Σ’ άλλα ωραία, είναι ιδανικά για σένα που αγαπάς την λάμψη. Κυκλοφορούν ήδη σε 12 υδάτινες αποχρώσεις ενυδατικού gloss, έχουν κάνει κάποιο ομορφοχαμό στα fashion shows του Παρισιού και για να ξέρεις είναι limited edition.

A post shared by Clinique (@clinique) on

 

Σε περίπτωση που τρέξεις άμεσα στα καταστήματα, θα τ’ αναγνωρίσεις αμέσως από το μοναδικό μοτίβο Marimekko. Και θα τα λατρέψεις για τη φίνα αίσθηση που αφήνουν στα χείλη. Περιέχουν ενυδατικό εκχύλισμα καρπουζιού(!) και χαρίζουν σούπερ λάμψη, χωρίς να κολλάνε. Τ’ αγαπώ.

#3

Και τσουπ, φτάνουν και τα βραβεία Όσκαρ, που όσο κι αν οι σταρ χρησιμοποιούν τα ίδια και τα ίδια τρικ ομορφιάς, μ’ ένα μαγικό τρόπο μας τραβούν το ενδιαφέρον.  Κι ο φακός ζουμάρει στα smoky eyes και προσωπικά τα προσπερνώ για λίγο και χειροκροτώ όρθια τις σίγουρα  πιο φωτεινές κι ανεπιτήδευτες επιδερμίδες, ενώ τα μαλλιά που αναμφισβήτητα κερδίζουν το θαυμασμό όλων είναι τα υγιή και λαμπερά κι όχι αυτά που’χουν τόνους λακ πάνω τους. Να, γιατί η Μάργκοτ Ρόμπι ήταν ότι πιο εντυπωσιακό ξεχώρισα.

A post shared by Allure Magazine (@allure) on

Μακιγιάζ και μαλλιά τόσο-όσο για να αναδείξει τη φυσική της υπερλάμψη. Kαι κάνοντας ένα βήμα παραπέρα, ευθύνη για το άψογο αποτέλεσμα φέρει η ταλαντούχα makeup artist Pati Dubroff, που πέτυχε ακούραστα όλο αυτό το απίθανο λουκ με προϊόντα από τη νέα συλλογή του οίκου Chanel.

A post shared by pati dubroff (@patidubroff) on

#4

Κάθε άνοιξη που λες, τα ολοκαίνουργια αρώματα που κομποζάρουν με τα λουλούδια και την ανάλαφρη διάθεση αποκαλύπτουν θέλω με λίστες. Τώρα, οι λίστες αυτές περιέχουν πολλή αγάπη και μπόλικο συναίσθημα τρυφεράδας και μια αυθόρμητη αίσθηση για φλερτ και παιχνίδι.

 

Παρακολουθώντας ξανά και ξανά όλη τη νέα καμπάνια της Nina Ricci, δεν ξέρω πού να πρωτοδώσω το #beautylike μου. Στα νέα, υπερφρέσκα αρώματα του οίκου, Nina και Luna, που κυκλοφορούν μόλις σε μια συλλεκτική εκδοχή, ή να το δώσω στη συνεργασία με τους Βραζιλιάνους καλλιτέχνες Ana Strumpf και Guto Requena, που είναι τόσο ανατρεπτικοί;

Το μήνυμα που φτάνει σε όλες εμάς είναι μοναδικό: ” όλες μας κρύβουμε ένα τερατάκι μέσα μας, που κοιμάται. Τι μπορεί άραγε να συμβεί αν το απελευθερώσουμε; δική σου η απάντηση, αφού δοκιμάσεις και τα υπεργλυκά αρώματα.

πι.ες: Νομίζω ότι αυτό που’χει ανάγκη η εποχή, αλλά κι ο κόσμος των beauties για να αισιοδοξίσει και να λάμψει έτσι απλά είναι τέτοια ευφάνταστα κι αλλιώτικα σκηνικά.

Μείνε συντονισμένη στα igstories μου και συνέχισε να (σου) χαμογελάς.

εις το επανιδείν