BEAUTY

Tα hot beauty news που πρέπει να ξέρεις #5

Τα beauty news είναι καθημερινά πολλά. Αυτά όμως που αξίζουν περισσότερο την προσοχή σου είναι αυτά που κάτι λένε πίσω από τις φανταστικές φωτογραφίες και τους βαθυστόχαστους τίτλους. Κι όταν η Gisele εμφανίζεται στο instagram της πολύ συχνά χωρίς μεικαπ, πούδρα και σκιά στα μάτια χαμογελάς, της κάνεις ένα like και το προσπερνάς , αλλά όταν αποφασίζει η Vogue να την κάνει εξώφυλλο χωρίς φον ντε τεν τότε αυτό είναι νέο. Ίσως (και) να είναι, αλλά νομίζω ότι καλύτερο είναι το νέο με τη μάσκαρα της Benefit, που είναι απ' άλλο πλανήτη φτάνει στα γραφεία των beauties την ίδια στιγμή που οι πιο δημοφιλείς youtubers ανά τον πλανήτη την έχουν αποθεώσει.

#1

Δεν ξέρω γιατί πρέπει να γίνεται τόσο μεγάλο θέμα το να φωτογραφίζεται μια πανέμορφη γυναίκα, σαν τη Ζιζέλ χωρίς μεικαπ ή σχεδόν χωρίς αυτό. Αλήθεια, ποτέ μου δεν το κατάλαβα. Γι’ αυτό και το νέο εδώ δεν είναι το χωρίς μακιγιάζ πρόσωπο της Βραζιλιάνας υπερθεότητας, αλλά το ότι η Vogue επιλέγει να την κάνει εξώφυλλο χωρίς η επιδερμίδα της να είναι φορτωμένη με φον ντε τεν, ρουζ, σκιές κλπ. Και μετά είμαστε όλες εμείς οι beauties που το κάνουμε θέμα (μεγάλο κιόλας) γιατί “είναι 37 λέει και μπράβο της που τολμά”. Αλήθεια, τώρα;

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

 

Μπράβο στην ομάδα της ιταλικής Vogue που αναδεικνύει αυτή τη φυσική γοητεία. Το δικό μου χειροκρότημα, όμως,  πάει στην ίδια τη Ζιζέλ και στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου αυτό κάνει σχεδόν καθημερινά. Να δείχνει πόσο λαμπερή και πανέμορφη μπορεί να είναι μια γυναίκα όταν είναι χαρούμενη, ερωτευμένη κι ευτυχισμένη. Τι λες;

#2

Όταν μια εταιρεία σαν τη Benefit, βγαίνει και μιλάει για νέα μάσκαρα από άλλον πλανήτη σε συνδυασμό με διάφορες youtubers που σπεύδουν να δοκιμάσουν τη νέα πολλά υποσχόμενη μάσκαρα BAD Gal BANG, το instagram γίνεται σημείο συνάντησης και η πιο hot κούβεντα γύρω από βλεφαρίδες με εκπληκτικό μήκος κι αλλιώτικο αέρα μόλις ξεκινάει.

 

Κράτησε εδώ, ότι το μυστικό της επιτυχίας αυτής τη μάσκαρα κρύβεται στη σύνθεσή της/φόρμουλα της, που τα βάζει κάπως με τη βαρύτητα καθώς περιέχει αερο-σωματίδια, που φαντάζομαι να υπάρχουν κάπως στο διάστημα.

 

πι.ες: Δοκίμασα μόλις τη νέα μάσκαρα BADgal BANG κι είναι ένα όνειρο! Κάνει εξαιρετικά έντονες βλεφαρίδες και κυρίως τις αφήνει ανάλαφρες!

Μείνε συντονισμένη στα igstories μου.

εις το επανιδείν