CLINIQUE

Tα 10 πιο αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης για όλες τις ώρες

Το μπάνιο, το νεσεσέρ κι ο παράδεισος κάθε beauty addict αυτού του πλανήτη ομορφιά επιδεικνύει πολλά μυστικά και μικρά αριστουργήματα. Πάντα εκεί, ανάμεσα σε εκατοντάδες προϊόντα ξεχωρίζουν αυτά που είναι παραδοσιακά must-have, cult κι αγαπημένα για όλες τις ώρες κι όλες τι εποχές. Είναι τα καλλυντικά που αξίζει να προσθέσεις και στη δική σου συλλογή με τα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά.

Από λοσιόν απολέπισης προσώπου για πλήρη λείανση μέχρι ενυδατικό σπρέι για άμεση αναζωογόνηση και φρεσκάδα, παρακάτω θα βρεις όλα αυτά τα ΤΕΛΕΙΑ προϊόντα Clinique , που θα επιδρούν πάντα μ’ έναν τρόπο μαγικό στην ενέργεια και λάμψη της επιδερμίδας σου.

1. Clarifying Lotion

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

 

Όποιος κι αν είναι ο τύπος σου, αυτή η λοσιόν απολέπισης δεν πρέπει να λείπει από κανένα μπάνιο. Τη βρίσκεις σε 5 τύπους για κάθε επιδερμίδα (ξηρή, μικτή-λιπαρή, λιπαρή και ευαίσθητη) και βελτιώνει σημαντικά την όψη της.

2. Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

 

Aυτό είναι το πιο υπερενισχυμένο ενυδατικό προϊόν σε μορφή water gel, που ξεδιψά άμεσα την αφυδατωμένη επιδερμίδα, αυξάνοντας την ενυδάτωση κατά 179%. Διατηρεί την επιδερμίδα σούπερ ενυδατωμένη για 24 ολόκληρες ώρες.

3. Take The Day Off Cleansing Balm

A post shared by Clinique (@clinique) on

 

Δεν υπάρχει πιο ανάλαφρο προϊόν ντεμακιγιάζ! Διαλύει στο δευτερόλεπτο τα ανθεκτικά προϊόντα μακιγιάζ ματιών, αλλά και τα αντηλιακά προϊόντα. Μεταμορφώνεται από συμπαγές balm σε μεταξένιο έλαιο κατά την εφαρμογή και καθαρίζει σε βάθος, ενώ ξεβγάζεται τέλεια.

4. Clinique Smart Custom-Repair Serum

 

Πρόκειται για τον πιο επαναστατικό ορό περιποίησης, που βελτιώνει αισθητά, γραμμές, ρυτίδες, ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο και σκούρες κηλίδες. Χάρη στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Clinique Smart προσφέρει εξατομικευμένη επανόρθωση των βλαβών της επιδερμίδας.

5. Moisture Surge Overnight Mask

A post shared by Clinique (@clinique) on

 

Τη συγκεκριμένη μάσκα νύχτας την αγαπώ πολύ. Είναι ιδιαίτερα απορροφητική και κρεμώδης, που ενυδατώνει σε βάθος και αναπληρώνει τη χαμένη υγρασία της επιδερμίδας, δημιουργώντας αποθέματα για την επόμενη ημέρα.

6. Anti- Blemish Solutions Cleansing Gel

A post shared by Clinique (@cliniquerussia) on

 

Αν χρειαστεί να ξέρεις το πιο αποτελεσματικό, μη λιπαρό, αφρώδες gel καθαρισμού για μαύρα στίγματα και σπυράκια, δοκίμασε αυτό. Αποσυμφορεί τους πόρους, συμβάλλει στον έλεγχο της λιπαρότητας κι αφήνει την επιδερμίδα δροσερή, απαλή, ήρεμη και λεία. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και στο σώμα.

7. Blackhead Solutions Self-Heating

 

Αυτό εδώ είναι ένα πολύ ιδιαίτερο προϊόν, που πρέπει να γνωρίζεις, ειδικά εσύ που θες να εξαφανίσεις τα μαύρα στίγματα. Απομακρύνει κάπως μαγικά τα μαύρα στίγματα χωρίς πόνο, πίεση ή φθορά στην επιδερμίδα, χάρη στην ενεργή θερμική τεχνολογία του, που βοηθά στην απομάκρυνση των ρύπων για να καθαρίσουν οι πόροι.

8. Moisture Surge Face Spray Thirsty Skin Relief

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

 

Ποια δεν θέλει να ξέρει το πιο αναζωογονητικό σπρέι προσώπου, που ανακουφίζει τη διψασμένη επιδερμίδα και χαρίζει απολαυστική ενυδάτωση; Πλούσιο σε ενυδατικά συστατικά και ενεργή αλόη αυτό το σπρει το χρησιμοποιείς όποτε χρειάζεται χωρίς να φήνει ίχνος λιπαρότητας.

9. Post-Workout Face + Body Cleansing Swipes

A post shared by Clinique (@clinique) on

 

Τα λες και τα πιο φανταστικά μαντηλάκια καθαρισμού. Προσωπικά τα ‘χω στην τσάντα του γυμναστηρίου, στο αυτοκίνητο, αλλά και στο γραφείο μου. Καθαρίζει τους ρύπους, την λιπαρότητα και τον ιδρώτα που μπορεί να φράσσουν τους πόρους ή να προκαλούν σπυράκια. Ανανεώνει την επιδερμίδα και την προετοιμάζει για το μακιγιάζ.

10. Mineral Face Fluid SPF 50

 

Για την παραλία, αλλά και την πόλη αυτό το εξαιρετικά ανάλαφρο αντηλιακό προϊόν με 100% φυσικά φίλτρα προέλευσης είναι απίστευτα άνετο και ενδείκνυται ακόμα και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Είναι στα must – have γιατί είναι αρκετά απαλό, για να χρησιμοποιείται και στην περιοχή των ματιών(!)

εις το επανιδείν