CLINIQUE

Πώς να διαχειριστείς την ενήλικη ακμή σου

Mπορεί να'χεις αφήσει πίσω σου τα 18 κι όμως τα σπυράκια να εξακολουθούν να σε απασχολούν, καθώς κάνουν σταθερά την εμφάνισή τους. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες, το 40% των γυναικών είμαστε επιρρεπείς στην ακμή. Βλέπεις, ο ρυθμός της σύγχρονης ζωής μας έχει πίεση και στρες. Η γήρανση της επιδερμίδας σε συνδυασμό με την απορρύθμιση των ορμονών, τη συγκέντρωση υπερβολικής λιπαρότητας, ρύπων και βακτηρίων μπορούν ευκολότατα να οδηγήσουν σε αυτό που ονομάζουμε «ακμή ενηλίκων». Οπότε όλο αυτό θέλει μια αλλιώτικη διαχείριση.

Προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ μου κάτι τέτοιο (μέχρι αυτή τη στιγμή που σου γράφω), αλλά φίλες που το έχουν περάσει ή το περνούν συχνά μιλούν με τα καλύτερα λόγια για όλη τη σειρά Anti-Blemish Solutions της Clinique, αποκαλώντας τη «θαυματουργή». 

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια σειρά περιποίησης που έχει αντιβακτηριακή δράση: απαλλάσσει την επιδερμίδα από τα βακτήρια που προκαλούν σπυράκια μειώνοντας τα ξεσπάσματα, ρυθμίζει και μειώνει την παραγωγή υπερβολικού σμήγματος που οδηγεί σε γυαλάδα και κλειστούς πόρους, καταπραΰνει και ηρεμεί την ερεθισμένη επιδερμίδα με τάση για σπυράκια και βοηθά στην απολέπιση, έτσι ώστε τα νεκρά κύτταρα να μη φράζουν τους πόρους.

A post shared by Clinique (@cliniquerussia) on

 

Για αρχή λοιπόν προτείνω να δοκιμάσεις το σύστημα καθαρισμού της, 3-Step Anti-Blemish Solutions, ενώ βάλε στα must – have σου τον ορό Anti-Blemish Solutions Blemish + Line Correcting Serum. Aυτός ο ορός είναι ένα όνειρο, γιατί αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα ξεσπάσματα και τα σπυράκια, ενώ παράλληλα μειώνει την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων. Με μια επαναστατική σύνθεση, που έχει συζητηθεί πολύ (περιέχει μεταξύ άλλων: σαλικυλικό οξύ, γλυκοζαμίνη, εκχύλισμα φασκόμηλου, νυχτολούλουδο, αλλά και καφεΐνη). Κατά συνέπεια, σε συνδυασμό με καθαρότερη επιδερμίδα (με το 3 step Anti-Blemish Solutions) βοηθάει στην πιο απαλή, ελαστική, ενυδατωμένη και λαμπερή όψη, φυσικά χωρίς σπυράκια.

 

πι.ες: Στο email μου έφτασε κι η δήλωση της Senior Vice President, Global Product Development, Janet Pardo, της Clinique κάνοντας τον ορό Anti-Blemish Solutions Blemish + Line Correcting Serum απαραίτητο για σένα που θες να διαχειριστείς αυτή την ενήλικη ακμή: «Σε αντίθεση με τους έφηβους, οι ενήλικες που αντιμετωπίζουν ενήλικη ακμή, συχνά ανησυχούν και για τις γραμμές, τις ρυτίδες κι αλλά ορατά σημάδια γήρανσης, γι’ αυτό και διστάζουν να αντικαταστήσουν την αντιγηραντική τους περιποίηση με προϊόντα που εξειδικεύονται στα σπυράκια. Άλλοι επίσης ίσως φοβούνται ότι τα προϊόντα αντιγήρανσης θα οδηγήσουν σε νέα ξεσπάσματα των συμπτωμάτων ακμής.»

εις το επανιδείν