CLINIQUE

Οι μίνι συσκευασίες των προϊόντων ομορφιάς μας βάζουν στο απόλυτο καλοκαιρινό mood

Aυτή είναι μία από τις καλύτερες εποχές του χρόνου. Κι είσαι έτοιμη να την απολαύσεις. Και ξέρεις καλά, ότι τα ωραιότερα ταξίδια είναι αυτά που κρατούν λίγο, αλλά σε βοηθούν να ξεφύγεις πολύ. Και θες πάντα να τα κατακτάς μ' ένα μικρό σακίδιο στο χέρι, μπόλικη ανεμελιά ολούθε και κανένα έξτρα βάρος στην πλάτη. Γι' αυτό λοιπόν και οι μίνι συσκευασίες των πιο αγαπημένων προϊόντων ομορφιάς γίνονται must-have.

Voila! Η υπέροχη Clinique κυκλοφορεί σε μινιατούρες μερικά από τα πιο φανταστικά προϊόντα της κι εννοείται ότι έχει το #beautylike μου.

A post shared by Ladylikegr (@ladylike.gr) on

 

– Dramatically Differenr Moisturizing Gel: Μια σούπερ πολυαγαπημένη ενυδατική φροντίδα, που δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας κι ενδυναμώνει σε βάθος την επιδερμίδα.

– Dramatically Different Moisturizing Lotion +: Κι εδώ μία από τα ίδια, η τέλεια ενυδατική φροντίδα, που μετράει χρόνια αγάπης, απλώς σε άλλη σύνθεση, μια υπερβελούδινη λοσιόν, που ενδυναμώνει την υδρολιπιδική ασπίδα της επιδερμίδας.

– 2 in 1 Cleansing Micellar Gel Light Makeup Remover: Αυτό είναι ένα αποτελεσματικό, υπερδροσερό καθαριστικό και προϊόν ντεμακιγιάζ μαζί, για όλο το πρόσωπο, αλλά και τα μάτια.

– Moisture Surge 72h-Hour Auto Replenishing Hydrator: Αυτή η υπερενυδατική είναι μια εθιστικά αναζωογονητική gel-κρέμα (νέος έρωτας), που βοηθά την επιδερμίδα να δημιουργήσει τη δική της εσωτερική πηγή υγρασίας. Τα΄χω ξαναπεί. Προσφέρει στην επιδερμίδα σχεδόν διπλάσια ενυδάτωση στο τέλος της ημέρας σε σχέση με όποια άλλη, καθώς λειτουργεί ασταμάτητα για 72 ώρες, αφήνοντας την επιδερμίδα ατελείωτα “γεμάτη” και δροσερή – ακόμα και αφού πλύνεις το πρόσωπό σου.

– Take The Day – Off Cleansing Balm: Ορκίζομαι ότι είναι το πιο εκπληκτικό καθαριστικό που απομακρύνει γρήγορα ακόμα και το πιο έντονο μακιγιάζ! Τη στιγμή που εφαρμόζεται, μεταμορφώνεται από στέρεο βάλσαμο σε λάδι.

– Εven Better Glow Light Reflecting Makeup με SPF15: Με ελαφριά έως μέτρια κάλυψη, αυτό το μεικαπ δίνει στην επιδερμίδα λάμψη, άμεσα αλλά και μακροχρόνια. Οι φωτεινές χρωστικές που αντανακλούν το φως βοηθούν στην άμεση απόκρυψη ατελειών και δίνουν στην επιδερμίδα μια υγιή και φωτεινή λάμψη. Επιπλέον, έχει κι αντηλιακό δείκτη προστασίας.

– Pop Matte LipColor (No 03): Το πιο κρεμώδες κι ανάλαφρο κραγιόν είναι αυτό. Διαρκεί πάνω από 8 ώρες, το χρώμα του γλιστράει εύκολα στα χείλη, ενώ το ενσωματωμένο primer κλειδώνει την υγρασία προσφέροντας ένα απαλό, ματ αποτέλεσμα χωρίς να ξηραίνει τα χείλη.

Κράτησε κι ένα αγαπημένο quote για την ιστορία…

Δεν ταξιδεύω για να πάω κάπου αλλά για να φύγω. Ταξιδεύω για χάρη του ταξιδιού. Το ζήτημα είναι να κινείσαι.

πι.ες: Όπου κι αν είσαι, ό,τι κι αν κάνεις, να σε φροντίζεις και να σ’ αγαπάς.

εις το επανιδείν