BEAUTY

Ξέρεις ότι τη νύχτα ο μεταβολισμός του σώματός σου αλλάζει;

Καθημερινά είμαι σε μια τρελή κίνηση. Γραφείο, ραντεβού, γυμναστήριο, οικογενειακές υποχρεώσεις και άλλα πολλά. Καμία ώρα της ημέρας δεν είναι χαλαρή για να με φροντίσω λίγο παραπάνω. Οπότε το βράδυ είναι αυτή η στιγμή, η πιο κατάλληλη, η τελείως σωστή, για να περιποιηθώ το σώμα μου και εμένα γενικά. Και κάτι τέτοιες στιγμές δοκιμάζω τα αριστουργήματα της ομορφιάς.

Ένα τέτοιο αριστούργημα που δοκίμασα και σου προτείνω είναι το προϊόν σώματος Slim Design Night, της Elancyl, που στέκεται με περίσσια χάρη δίπλα από τη βραδινή μου ρουτίνα ομορφιάς,

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

 

στο κομοδίνο μου,

 

μέσα στο βιβλίο μου (σαν σελιδοδείκτης)

 

 ή στο ράφι δίπλα από τον καναπέ (τη χρησιμοποιώ λίγο πριν βάλω ταινία να δω).

 

Δεν υπάρχει ωραιότερο τελετουργικό για σύσφιξη, μείωση πόντων και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. “Δουλεύει” τη νύχτα, όταν εσύ κι εγώ κοιμόμαστε. Να γιατί του δίνω το καλύτερο #beautylike μου!

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

 

Στα σίγουρα λοιπόν η επανάσταση της κυτταρίτιδας ξεκινάει το βράδυ. Όταν τα φώτα χαμηλώνουν και κανένας θόρυβος δεν αποσπάει την πραγματική ξεγνοιασιά. Κι αυτό δεν είναι μόνο ωραίες σκέψεις δίπλα από ένα κείμενο για ένα προϊόν αδυνατίσματος που υπόσχεται θαύματα. Τα εργαστήρια της Elancyl που έχουν αφιερώσει πολλά χρόνια τώρα όλη τους την τεχνογνωσία κατά της κυτταρίτιδας προσφέρουν στα αλήθεια ένα μαγικό προϊόν που φροντίζει πολύ (πάρα πολύ) το σώμα, που έχει ταλαιπωρηθεί.

 

Κι εσύ, ούτε λίγο, ούτε πολύ, οφείλεις να ξέρεις ότι τη νύχτα ο μεταβολισμός μας αλλάζει. Και στο εξηγώ: Την ημέρα, υπό την επίδραση της κορτιζόλης, ορμόνης που βρίσκεται στο pic της, η εξάλειψη του λίπους ενεργοποιείται και η ΑΤΡ (καύσιμο των κυττάρων), προσφέρει στα λιποκύτταρα την απαραίτητη ενέργεια για να δραστηριοποιηθούν. Έτσι ενεργοποιείται η λιπόλυση. Τη νύχτα, όμως, όλα αλλάζουν. Χωρίς την ενέργεια που τους παρέχει η ATP, τα λιποκύτταρα «κοιμούνται»: οπότε ευνοείται η αποθήκευση των λιπιδίων και κατά συνέπεια ξεκινά η λιπογένεση. Να η στιγμή, που τα εργαστήρια της Elancyl με τους επιστήμονες έρχονται να δώσουν μια ωραιότατη απάντηση στην καταπολέμηση της επίμονης κυτταρίτιδας, για να δράσουν αποτελεσματικά στα θεμέλιά της, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εδώ η ιστορία σηκώνει χειροκρότημα (ειδικά αν είσαι κι εσύ πολυάσχολη στη μέρα και δεν προλαβαίνεις να κάνεις πολλά).

 

Να σου συστήσω λοιπόν ξανά και ξανά το Slim Desigh Night. Ένα φ α ν τ α σ τ ι κ ό προϊόν, που “ξυπνά” τελείως το αδυνάτισμα. Χάρη στον παράγοντα Booster night GP4G, σε συνδυασμό με το σύμπλεγμα καφεϊνης3D, βοηθά στην αποδέσμευση των λιπών, ειδικά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το Slim Design Night της Elancyl έχει όλα όσα χρειάζεται να’χει ένα τέτοιο προϊόν για να προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια στις μεταβολικές αντιδράσεις που συνεπάγονται της λιπόλυσης.

Στα συν είναι κι η υφή του. Και το άρωμά του. Κι η αίσθησή του! Εμπλουτισμένο με έλαιο καρθάμου ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα σε βάθος προσφέροντας 100% απόλαυση χάρη στην τέλεια σύνθεσή του, που είναι ιδανική και για μασάζ (!)

Δοκίμασέ το και στείλε μου εντυπώσεις στο Instagram.

Εις το επανιδείν!