BEAUTY

Ξέρεις ότι με τα ξεκαθαρίσματα στη ζωή σου λάμπει η επιδερμίδα σου;

Ποτέ δεν θα είσαι σίγουρη για την ιδανική εποχή που θα σε βρει πανέτοιμη να σχεδιάζεις νέα ξεκινήματα, νέα στάση ζωής και νέες κινήσεις για να αναδείξεις τον καλύτερο, αλλά και ωραιότερο πρόσωπό σου. Πάντα, μα πάντα, θα συναντάς στο δρόμο σου "μη" και "πρέπει", που θα βαραίνουν επιδερμίδα και βλέμμα. Νομίζω ότι ο Φεβρουάριος όμως, θα μπορούσε να είναι μια σπουδαία αφετηρία για να σ' αγαπήσεις και σε φροντίσεις περισσότερο. Δώσε χώρο για περισσότερες αναπνοές και σίγουρη ευεξία.

 

Για αρχή, εστίασε στις ομορφιές τριγύρω σου. Μείνε στην απλότητα της ομορφιάς που γλυκαίνει το βλέμμα σου και μη το φορτώνεις με διπλές στρώσεις από αδιάβροχη μάσκαρα.

Κάνε το ίδιο με τις παρέες σου, τις φιλίες, τις σχέσεις και τις λέξεις που ταράζουν το συναισθηματικό σου κόσμο. Άλλαξέ τις όλες, όσες τοξικά σε ζορίζουν. Ή αν αυτό είναι δύσκολο, αποστασιοποιήσου από τον αυτοματισμό της συνήθειάς τους και φόρεσε χαμόγελο συνδυάζοντάς το μ’ ένα ωραιότατο και φωτεινό κραγιόν (που διαρκεί ώρες).

Μην προσποιείσαι ότι περνάς καλά εκεί που δεν περνάς. Μην προσποιείσαι φροντίδα και τρυφεράδα όταν δεν την έχεις. Μην ακολουθείς τις τάσεις της ομορφιάς, όταν δεν αισθάνεσαι άνετα απέναντι σ’ αυτές. Βρες χρόνο κι ενέργεια να αποκτήσεις ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι στα αλήθεια όμορφα. Όλο αυτό είναι μια καλή αρχή να λάμψει το πρόσωπο και να τονωθεί το σώμα σου.

Μεταξύ άλλων, εντόπισε τα σημάδια των καιρών και μετά βρες τρόπους, αλλά και μικρά μυστικά αντιμετώπισης.

 

πι.ες: Στην ερώτηση: “Αντιμετωπίζεται αυτή η φριζαρισμένη εποχή”; Η απάντηση είναι πάντα ίδια: Με δημιουργικότητα, πάθος και επιμονή. Και κάτι ακόμη: ‘Οπως και να δεις την ιστορία της καθημερινότητάς σου, φύλαξε τις στιγμές που τα χέρια σου μοσχοβολούν σαπούνι και φρεσκάδα, ενώ το γέλιο σου τα σπάει.

στο επανιδείν