CLINIQUE

Η ωραία του διαδικτύου και οι συμβουλές της για φρέσκια επιδερμίδα

Διασχίζοντας τις ψηφιακές γειτονιές τη βλέπω. Αυτή είναι η ωραία του διαδικτύου. Έχει φουλ μέικαπ, τέλεια, αλαβάστρινη επιδερμίδα και μια ικανότητα να πρωταγωνιστεί για τις φανταστικές δεξιότητές της. Περνάει μάσκαρα ενώ οδηγεί, βάζει κραγιόν χωρίς καθρεφτάκι κι έχει έναν ενθουσιασμό που ξεσηκώνει και την πιο κακόκεφη φίλη. Μεταξύ άλλων, το χαμόγελό της φωτίζει τον μπιουτόκοσμο όλο, περισσότερο από ό,τι θα έκανε μόνη της μια γκλίτερ σκιά.

Η ωραία του διαδικτύου είναι εκεί έξω έτοιμη να μοιραστεί όλα όσα η ίδια κάνει με επιτυχία. Είναι ένα λαμπερό κορίτσι που θέλει να βρει το δικό της χαιρετισμό (aka πάτημα) στη νέα εποχής της τεχνολογίας και έχω την αίσθηση ότι το βρίσκει με το παραπάνω. Την παρακολουθώ για λίγο. Έχει τεράστιο ενδιαφέρον ο τρόπος που κινείται. Άλλοτε νωχελικά αλλά και άλλοτε βιαστικά τη βλέπω μία να σέρνει τα πόδια της και μία να χοροπηδάει. Γκριματσάρει μπροστά από την κάμερα και τακτοποιεί τσουλούφια που πετούν από τα μαλλιά. Χρησιμοποιεί την λέξη ομορφιά συνέχεια. Είναι η αγαπημένη της. Βάζει δίπλα και τo must have και ανοίγει το βίντεο για να μιλήσει, να εκφραστεί, να μοιραστεί αυτά τα μικρά και καθημερινά με φίλες της που την ακολουθούν ευλαβικά.

 

Γέρνει το κεφάλι και κάνει νάζια. Ξέρει με ποια σειρά πρέπει να βάλεις τα προϊόντα περιποίησης. Είναι skincarelover. Κάνει συχνά δημοψηφίσματα. Αρκεί η ενυδατική με SPF ή χρειάζεσαι κι αντηλιακό; Είναι ένα facial spray το ίδιο απαραίτητο με μια ενυδατική; Είναι η καλή ενυδάτωση το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς; Φουλ στα gif στα igstories της. Και που και που κάνει ωραιότατα λάθη και τα παραδέχεται. Κι είναι φίλη αυτή της στήλης #beautylike γιατί έχουμε προ πολλού υποστηρίξει ότι είμαστε τα λάθη μας και μαθαίνουμε απ’ αυτά (και πολύ μας αρέσει).

Τέλος, αυτή η ωραία του διαδικτύου γνωρίζει ποιό είναι το συστατικό της αντιγήρανσης, έχει γνώθι ότι μία μάσκαρα δεν είναι ποτέ αρκετή, ενώ συλλέγει με πάθος μίνι συκευασίες προϊόντων γι’ αυτά τα ΣΚ που δεν θέλει κανένα βάρος μαζί της.

πι.ες: Με τον ελληνικό καφέ να αχνίζει, τις γάτες της γειτονιάς να τρίβονται στα πόδια μου, τα Κυκλαδίτικα νησιά να είναι σκορπισμένα σε καρτποστάλ γύρω μου και το βιβλίο να είναι γεμάτο από άμμο, παρακολουθώ κάθε κίνηση αυτής της ωραίας, γιατί είναι ένα κορίτσι του σήμερα που αφήνει το δικό της σημάδι στην ψηφιακή εποχή. Κι επειδή τη θεωρώ αθλήτρια στο είδος της μόλις της έστειλα μήνυμα για τη νέα σειρά περιποίησης που πρέπει να τσεκάρει.

εις το επανιδείν