BEAUTY

Η ομορφιά δεν έχει ηλικία

Κατά τη γνώμη μου, η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός πάνω σε μια ταυτότητα, κάτω από ένα όνομα. Σίγουρα κι εσύ ξέρεις νέα κι ολόφρεσκα κορίτσια, με -αντικειμενικά- πανέμορφα πρόσωπα, πορσελάνινες κι αλαβάστρινες επιδερμίδες, που δεν εντυπωσιάζουν και το σημαντικότερο δεν εμπνέουν. Κι από την άλλη, σ΄ένα παράλληλο σύμπαν, υπάρχουν υπέροχες γυναίκες με μπόλικες, αλλά πανέμορφες ρυτίδες στο δέρμα, με μια απαράμιλλη γοητεία, που ενθουσιάζουν με τις επιλογές, αλλά και την ενέργειά τους.

Μία απ’ αυτές είναι η Linda Rodin. Την αποκαλούν γκουρού της ομορφιάς και του στιλ. Είναι ξεκάθαρα style icon.

A post shared by Linda Rodin. (@lindaandwinks) on

Μια γυναίκα, που κανένας αριθμός δίπλα από το όνομά της δεν είναι εμπόδιο στο να δημιουργεί διαρκώς νέα κι απίθανα πράγματα. Να κάνει εμφανίσεις που μένουν στην ιστορία και να δημιουργεί trends που κάνουν εκατοντάδες μικρά και μεγάλα κορίτσια σ’ ολόκληρο τον κόσμο να παραμιλούν.

A post shared by Linda Rodin. (@lindaandwinks) on

 

Η αλήθεια είναι ότι η Linda Rodin δεν χωράει ιδιαίτερες περιγραφές. Είναι ένα ιδιαίτερο πλάσμα. Δεν παίρνει καν θαυμαστικά σ’ όσα κάνει. Είναι ένα θαυμάσιο κορίτσι που έμαθε τις μπιουτούδες αυτού του πλανήτη, να φορούν όλη τη μέρα κραγιόν, ή καλύτερα να μη βγαίνουν από το σπίτι τους χωρίς αυτό.

A post shared by Linda Rodin. (@lindaandwinks) on

υγ: Μετά απ’ αυτό το ποστ το κραγιόν φοριέται μετά μανίας. (Lol)

χαμόγελο σ’ ό,τι κι αν κάνεις

 

🙂