BEAUTY

Γιατί ο Αύγουστος δεν θέλει ίχνος μεικαπ και ούτε μία πολύπλοκη συμβουλή ομορφιάς;

Αυγούστιασε για τα καλά και μοσχομύρισε λαχτάρα για ξεκούραση. Ποιο μεικαπ, ποια μάσκαρα, ποιο κραγιόν και ποια τέλεια μπούκλα να συναγωνιστεί αυτή την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας που νιώθουμε όταν κλείνουμε βαλίτσες κι έχουμε ήδη έτοιμη στο μυαλό την απόλυτη λίστα ωραιότατων επιλογών, που μας παρακινούν να ζήσουμε την απόλυτη ανεμελιά;

 

Μπλε. Αλάτι. Θάλασσα. Αλμυρίκια. Γεμιστά. Ταβερνάκια δίπλα από τη θάλασσα. Ντους δίπλα από το κύμα. Άρωμα καρπουζιού. Μελτέμια. Πανηγύρια. Γέλια. Μοχίτο και τσαλακωμένες σελίδες βιβλίων. Κανένα στρες. Καμία ρυτίδα. Ποιοι μαύροι κύκλοι; Ποιο σπασμένο νύχι; Η κυτταρίτιδα είναι μόνο στη φαντασία των άλλων. Το δικό μας σώμα είναι πιο σφριγηλό και τέλειο από ποτέ. Εκεί κάτω από τον ελληνικό ήλιο να χαϊδεύει τα όνειρά μας.

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

 

Κρατάμε καλά ως φυλαχτό στιγμές με αγαπημένα μας πρόσωπα. Φτιάχνουμε νεσεσέρ. Κρατάμε πολλά αντηλιακά για προστασία. Δίνουμε στις διακοπές μας ένα άρωμα. Μας επιτρέπουμε να θυμηθούμε ξανά και ξανά παλιά κι αγαπημένα καλοκαίρια. Σταματάμε να μουτρώνουμε στις Δευτέρες (επιτέλους) και εναντιωνόμαστε στο κάθε σικ και επιτηδευμένο λουκ. Βάζουμε να παίζει summer playlist κι υιοθετούμε μυστικά ομορφιάς από γυναίκες από όλο τον κόσμο.

 

Ευχές να περνάς φανταστικά (με το τίποτα κι έτσι απλά- γιατί η ομορφιά είναι σίγουρα στα απλά)

 

εις το επανιδείν