CLINIQUE

Ενυδάτωση, χρώμα και λάμψη στα χείλη μ’ ένα μόνο προϊόν

Το Chubby Stick™ Intense Moisturizing Lip Colour Balm της Clinique είναι ένα όνειρο. Ιδανικό για κάθε ημέρα, αλλά κυρίως για τις διακοπές, για τις ώρες αυτές που θες μια διάφανη απόχρωση στα χείλη σου, σίγουρα σούπερ ενυδάτωση και καμία δυσκολία στην εφαρμογή. Γλιστρά στα χείλη σαν κραγιόν, δίνει την τελειότητα της γραμμής σαν μολύβι και αφήνει στο πέρασμά του την λάμψη ενός lip gloss. Αν δεν το 'χεις δοκιμάσει do it!

Έχω την αίσθηση ότι αυτό το 3 σε 1 κραγιόν-μολύβι-balm ξεπερνάει και τη φαντασία ενός παιδιού. Φέρνει στο νου ξεκάθαρα τα πρώτα σου crayola που χρησιμοποιούσες όταν ήσουν μικρή. Κι αλήθεια σου δίνεi αυτή την αίσθηση χαράς για δημιουργία και καλλιτεχνικές πινελιές. Kι οι 8 αποχρώσεις του είναι φανταστικές και εξαιρετικά αγαπημένες. Χάρη σ΄αυτή τη μοναδική τους διαφάνεια στο χρώμα μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, δημιουργώντας κάτι ολόδικό σου στα χείλη. Είναι ένα ΤΕΛΕΙΟ προϊόν, που ταιριάζει πολύ στο καλοκαίρι, στην ξεγνοιασιά και στην τρυφεράδα των διακοπών.

 

πι.ες: Είμαι σίγουρη ότι το να ζωγραφίζεις έξω από τις γραμμές ποτέ δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό όσο είναι σήμερα μ’ αυτό το προϊόν, που έχει μεγάλη διάρκεια και πλούσια σύνθεση σε θρεπτικά φυτικά έλαια και μαλακτικές φόρμουλες για ενυδάτωση και θρέψη στα χείλη. Ως προς την υφή έχει εξίσου ενδιαφέρον. Είναι ανάλαφρη, βελούδινη και δροσερή. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα όμως είναι η ευκολία του στη χρήση. Δεν χρειάζεται καν καθρέφτη.

 

εις το επανιδείν