SEPHORA

Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει η άφιξη αυτού του makeup brand

Ένα από τα ωραιότερα, πιο φίνα, πιο σέξι, πιο αγαπημένα και πιο αλλιώτικα makeup brands του πλανήτη beauty, προσγειώθηκαν μόλις στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, σε λίγα μόλις καταστήματα Sephora, αλλά κι online για όλη την Ελλάδα. Nars welcome και να ξέρεις ότι οι μέρες και οι νύχτες μας μαζί σου θα γίνουν συναρπαστικότερες.

 

Στα αλήθεια, ρίγη ενθουσιασμού έχει προκαλέσει αυτή εδώ η άφιξη στον μπιουτόκοσμο. Η Nars είναι ένα πρότυπο makeup brand, ένα brand που θες να έχεις στο μπάνιο, στο ράφι και στο νεσεσέρ σου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @narsissist στις

 

Έχει φανταστικά κραγιόν, υπέροχα φον ντε τεν και εκπληκτικά ρουζ, Μάλιστα, ένα απ’ αυτά με το όνομα orgasm είναι το πιο διάσημο, πολυσυζητημένο και must-have προϊόν για αυτό το απίθανο σέξι κοκκίνισμα, που θες εσύ εκεί κι όλες μας να χουν τα ζυγωματικά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @narsissist στις

 

Θα χουμε την ευκαιρία στο μέλλον να πιάσουμε την ιστορία της Nars από την αρχή και να εισχωρήσουμε πίσω απ’ αυτή ανακαλύπτοντας μυστικά και λάμψη που θα σε κάνει να την λατρέψεις, όσο κι εγώ προσωπικά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @narsissist στις

 

Τώρα, όμως θέλω να ξέρεις ότι αυτό το αγαπημένο brand του Χόλυγουντ και των beauty junkies σχεδιάστηκε έτσι απλά, το 1993 από έναν φοβερό τύπο, τον Francois Nars. Με σπουδές στο ευφάνταστο για την εποχή, Carita Beauty School στο Παρίσι πήρε από ότι καταλαβαίνουμε όλα όσα χρειαζόταν για να λάμψει στη συνέχεια. Το παραμύθι γράφεται λίγο αργότερα, όταν μετακομίζει στην Νέα Υόρκη, όπου σ’ αυτή την ανήσυχη πόλη ξεκινάει και να εργάζεται ως makeup artist, αλλά και φωτογράφος παράλληλα για τους μεγαλύτερους τίτλους περιοδικών παγκοσμίως!

 

Μ’ αυτά και μ’ αυτά δεν άργησε να ξεχωρίσει για το ταλέντο, τη διαισθητική ματιά, αλλά και την αλλιώτικη φαντασία του.

 

Το 1993 σα να τον βλέπω να κάθεται backstage σε κάποιο μπρεικ και μιλώντας με ένα από τα πανέμορφα μοντέλα του, αποφάσισε, χωρίς πολλά, σε μια μόλις στιγμή, να δημιουργήσει μια ονειρεμένη συλλεκτική σειρά κραγιόν. Σε λίγες ημέρες αυτή εξαντλήθηκε κι ο ίδιος αποφάσισε να βγάλει κι άλλη.

 

Σήμερα, όλος ο πλανήτης μιλάει για το πάθος και την ενέργειά του. Για όλα αυτά τα προϊόντα που οι beauty editors ανά τον κόσμο αγαπάμε φουλ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @narsissist στις

 

πι.ες: Σ’ ένα exclusive event που έγινε είχα την ευκαιρία να μοιραστώ λέξεις και tips με την Global Makeup Artist, Anna Priadka, αλλά και τη Senior Makeup Artist, Sara Helou. Σύντομα θα ακολουθήσουν περισσότερα για τη Nars, όλα τα προϊόντα της αλλά και τους ανθρώπους της. Τώρα, δώσε το beautylike σου στην άφιξη, τρέξε να δοκιμάσεις τις υφές του brand κι αν είναι να παραγγείλεις κάτι online αυτό να είναι το ρουζ Orgasm. Συνδύασέ το με τεράστιο χαμόγελο κι όλα μπορούν να δείξουν αλλιώτικα. Και σε χαιρετώ μ’ αυτό το χαμόγελο ευτυχίας γι αυτή την άφιξη.

 

εις το επανιδείν και το νου σου στον ομορφοχαμό ολούθε