BEAUTY

Αυτό είναι το πιο παραμυθένιο κουτάκι περιποίησης

Όπως ξέρεις καλά όλα τα παραμύθια ξεκινούν πάντα με το "μια φορά κι έναν καιρό". Θέλω να μείνεις λοιπόν για λίγο σ' αυτό και να φέρεις μπροστά σου τις πιο τρυφερές αναμνήσεις που έχεις από το πιο αγαπημένο κουτάκι περιποίησης όλων των εποχών. Είμαι σίγουρη ότι δεν θα δυσκολευθείς να καταλήξεις στο πιο cult κουτάκι της Nivea. Αυτό το κουτάκι που κάθε γυναίκα και κάθε ηλικίας έχει κάπου στο σπίτι του.

A post shared by NIVEA Deutschland (@nivea_de) on

 

Βλέπεις, είναι μερικά παραμύθια όμορφη φίλη μου, που τ΄αγαπάς από πάντα και θα τ’ αγαπάς για πάντα. Κι αυτό συμβαίνει με τη Nivea για μένα προσωπικά. Ήμουν 10 χρόνων όταν έδειξα ενδιαφέρον για τη στρογγυλή μπλε συσκευασία,  που η μαμά μου τοποθετούσε περίτεχνα δίπλα από το παλιό χρυσό πορτατίφ. Τη θυμάμαι σαν τώρα να ξαπλώνει πίσω στο μαξιλάρι και να απλώνει με αργές κινήσεις την κρέμα στα χέρια της. Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή ξεκούρασης για την ίδια. Κι ήταν ευχαρίστησή μου να απολαμβάνω το συγκεκριμένο άρωμα εκεί χωμένη στην αγκαλιά της…
Κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση μου με τη Nivea Crème. Την πιο όμoρφη κρέμα φροντίδας, που έτσι απλά προσφέρει αυθεντική ενυδάτωση για όλη την οικογένεια.

A post shared by NIVEA Greece (@niveagreece) on

Κι αυτή τη χρονιά οι αγαπημένες συσκευασίες της Nivea Creme γίνονται συλλεκτικές, με τη φανταστική σειρά Nivea Creme Fairy Tales. Οι μικροί πρωταγωνιστές επιστρέφουν για να σου ψιθυρίσουν τις νέες περιπέτειές τους. Ο Leo, η αδερφή του, η μικρή χαριτωμένη νεράιδα και ο κούνελος σε καλούν στο δικό τους πολύχρωμο κόσμο και ξεκάθαρα δείχνουν πως τα παραμύθια δεν είναι μόνο για τα παιδιά αλλά και για όλους όσους θέλουν για λίγο να νιώσουν σαν αυτά.

A post shared by NIVEA Deutschland (@nivea_de) on

Aκόμη μια φορά, οι νέες συλλεκτικές συσκευασίες αποτυπώνουν με τον πιο τρυφερό τρόπο τις νέες περιπέτειες των μικρών πρωταγωνιστών που «χτίζουν» κάστρα, παίζουν κρυφτό, ταξιδεύουν με την φαντασία τους και ονειρεύονται ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν ο ένας τον άλλον φυσικά με την μοναδική Φροντίδα που ξέρεις.  Όλες οι ιστορίες των παραμυθιών, με τις υπέροχες εικονογραφήσεις, εμπνέονται από τις βασικές αξίες του brand, – φροντίδα, απλότητα, τόλμη, εμπιστοσύνη – τις οποίες και μοιράζονται με παιδιά αλλά και ενήλικες μεταδίδοντας μηνύματα αγάπης, αισιοδοξίας κι ευτυχίας έτσι απλά.

A post shared by NIVEA Deutschland (@nivea_de) on

 

π.ες: Αγαπώ κάθε παραμυθένιο κουτάκι της Nivea Creme. Είναι ένα προϊόν για πολλές χρήσεις. Προστατεύει το ερεθισμένο δέρμα από τις καιρικές συνθήκες, χαρίζει βελούδινα χέρια, φροντίζει το δέρμα του μωρού στα δύσκολα, ενυδατώνει το δέρμα του άνδρα πριν το ξύρισμα και είναι ιδανικό για μετά από έγκαυμα.

Το νου σου, να σε φροντίζεις και να σ’ αγαπάς!