CLINIQUE

Αυτή είναι η υπερ-ενισχυμένη ενυδάτωση σε μορφή water-gel που πρέπει να δοκιμάσεις

Η ενυδάτωση είναι ό,τι πιο απλό και σημαντικό μπορείς να κάνεις. Δεν θα βαρεθώ ποτέ να στο γράφω και να στο επικοινωνώ. Και δε θα σταματήσω ποτέ να μοιράζομαι κάθε μαγικό ενυδατικό προϊόν προσώπου, που δοκιμάζω και ξεχωρίζω. Γι' αυτό και σου προτείνω το Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate, που είναι ένα ακόμη must-have προϊόν της συναρπαστικής σειράς περιποίησης της αγαπημένης Clinique.

Ιδού κι οι παλιότερες αποδείξεις/δημοσιεύσεις στο Instagram.

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

«Υπερτέλεια ενυδάτωση, απίθανη βάση για μακιγιάζ και το αγαπώ τέρμαααα αυτό το προϊόν, γι’ αυτό και θα περάσω γρήγορα και στο επόμενο μποτλ», έγραφα ένα χρόνο πριν. Κι έχω καταναλώσεις πάνω από 2 μπουκάλια από τότε (πολλά αν φανταστείς πόσα χρησιμοποιώ ενδιάμεσα για δοκιμή και review).

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

«Απ’ όλα τα θαύματα του κόσμου κανένα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση που σου δίνει το πρωινό που νιώθεις ωραίαααα», δήλωνα από πάντα για τη σύνθεση, υφή και δροσιά του.

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

 

Για να γίνω και πιο συγκεκριμένη τώρα: Οι περιβαλλοντικοί παράγοντες όπως η μόλυνση του περιβάλλοντος και η έκθεση στις υπεριώδη ακτίνες UV, προκαλούν αφυδάτωση στην επιδερμίδα, την οποία πρέπει να αντιμετωπίζουμε καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο εποχιακά. Κι αν συμφωνείς, τότε το Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate θα το λατρέψεις! Χάρη στη ειδική φόρμουλα διπλής δράσης και τεχνολογία Liquid-Sphere™, είναι ένα “νερό” για διψασμένες επιδερμίδες, ενισχυμένο με Βιταμίνη Ε και C, το οποίο σταματά το κύκλο της αφυδάτωσης και του περιβαλλοντικού στρες τα οποία οδηγούν στο πρόωρο γήρας. Εκπληκτικό;

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

 

Πρόσεξε δηλαδή, η διπλά καινοτόμα τεχνολογία Liquid-Sphere™, συνδυάζει: ενθυλακωμένες σφαίρες Βιταμίνης Ε και C, που δρουν άμεσα κατά την εφαρμογή απελευθερώνοντας ισχυρά αντιοξειδωτικά που προστατεύουν με τη σειρά τους ενάντια στην οξειδωτική βλάβη και απομακρύνουν τις ελεύθερες ρίζες. Και στη συνέχεια, τα αλληλοσυνδεόμενα πολυμερή που δρουν ως μαγνήτες υγρασίας, σφραγίζουν την ενυδάτωση στην επιδερμίδα και ενδυναμώνουν την υδρολιπιδική ασπίδα κάπως μαγικά.

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

Δηλώνω μεγάλη φαν (και δεν είμαι η μόνη) αυτής της υπερ-ενισχυμένης ενυδάτωσης σε μορφή water-gel γιατί βοηθάει να απλώνεται τέλεια το μεικαπ, ενώ κάνει γενικότερα το μακιγιάζ να διαρκεί ατελείωτες ώρες.

πι.ες: Να θυμάσαι φίλη μου, πως όταν ξυπνάς και θέλεις να τα αλλάξεις όλα, μπορείς. Κάνε σου μία αγκαλιά, ενυδάτωσε φουλ την επιδερμίδα σου – που είναι το υπερμυστικό λάμψης – και φρόντισε τα όνειρά σου. Βρες τη φρεσκάδα στη μέρα σου έτσι απλά.

εις το επανιδείν (πάντα με χαμόγελο).