CLINIQUE

Αυτή είναι η ομορφιά της εποχής

Ο χρόνος φίλη μου, αυτός ο ανεπιτήδευτος, σέξι κι ατίθασος χρόνος σα να λιγοστεύει. Δεν ξέρω εσύ, αλλά εγώ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε ένα πράγμα για πάνω από 3 λεπτά. Εκεί, αλήθεια, στα 3 λεπτά αλλάζω θέμα, σκέψη, πλάνο, διάθεση κλπ. Και το θέμα είναι ότι όλο αυτό το χάος το απολαμβάνω, όσο και να τσιτώνει νεύρα και να ξηραίνει επιδερμίδα. Και απολαμβάνω και το παγωτό με τις μπόλικες θερμίδες. Τα 'χουμε ξαναπεί αυτά, οι θερμίδες ενός φανταστικού παγωτού προσθέτουν με βεβαιότητα ένα κιλό ενοχής, αλλά με σιγουριά αφαιρούν 3 κιλά άγχους! Κι αυτή είναι η ομορφιά της εποχής. Περνάς διαρκώς από τη μία στην άλλη φάση, χωρίς να υπολογίζεις χρόνο. Και κάπως έτσι κερδίζεις χρόνια, λάμψη και έτσι αναδεικνύεις και την αληθινή ομορφιά σου.

A post shared by Athens Vibe (@athensvibe) on

To νου σου στις μικρές στιγμές. Μοιράσου μυστικά ξεγνοιασιάς, διαδρομές που φωτίζουν την ψυχή σου και προϊόντα περιποίησης που προσφέρουν, καθαρισμό, απολέπιση και λάμψη στην επιδερμίδα σου. Βρες τη φρεσκάδα σου ενόψει καλοκαιριού με μερικές τζούρες νέων σχεδίων κι ενώ η θερμοκρασία ανεβαίνει και το μυαλό σου τρέχει σε παραλίες, βρες το αντηλιακό, που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου και τις ανάγκες της.

πι.ες: Όταν ο χρόνος δεν σου φτάνει για να ξεχαστείς, να γελάσεις, να δοκιμάσεις νέα πράγματα, να τον γυρίσεις τούμπα και τελικά να κουρνιάσεις σε μια αγκαλιά, τότε βρες χρόνο να σε φροντίσεις κι άλλο.

εις το επανιδείν (πάντα με χαμόγελο κι αγάπη).