BEAUTY

Αυτά είναι τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιεί πια η Stella Maxwell

Και τι δεν έχουμε διαβάσει γι' αυτό το ψηλό και πανέμορφο κορίτσι που έχει περπατήσει ατελείωτες ώρες σε catwalk της Victoria's Secret. Τώρα πια αναμένουμε να γεμίσει το instagram της με κόκκινα ενυδατικά κραγιόν και σούπερ ανάλαφρα make up της αγαπημένης Max Factor. Νέα συνεργασία, νέα εμμονή, νέα social φρενίτιδα για όλους τους fans της.

H Max Factor το έκανε το σωστό deal, λέμε! Mπράβο στην επιλογή της να υπογράψει υπερ-συμβόλαιο με τη social media star, Stella Maxwell, ως νέα global brand ambassador.

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on

 

Στη φωτογραφία, που ξεσηκώσαμε από τον λογαριασμό της στο instagram, δείχνει την ίδια τη Stella νυσταγμένη. Στο μεταξύ, ο λογαριασμός της στην τράπεζα πολλαπλασιάζεται και το μπάνιο της πλημμυρίζει από όλων των ειδών τα -Max Factor- προϊόντα. #ξύπνιααλέμε

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on

Γεννημένη στο Βέλγιο και μεγαλωμένη στη Ν.Ζηλανδία, το διεθνούς φήμης μοντέλο Stella Maxwell, που έχει κοσμήσει πολλά από τα εξώφυλλα της Vogue και του Harper’s Bazaar, ενώ έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Versace, Chanel και Μarc Jacobs, σαρώνει στα αλήθεια τον μπιουτόκοσμο.  Mε περισσότερους από 2.6 εκατομμύρια Instagram followers και πολλές (μα πάρα πολλές) εντυπωσιακές μεταμορφώσεις η πανέμορφη Stella προσγειώνεται στην οικογένεια της Max Factor για να δώσει ένα σέξι twist στην εικόνα της μάρκας.

H Stella μαζί με την Candice Swanepoel –την μέχρι τώρα ambassador της Max Factor, υπόσχονται να κάνουν το δικό τους ομορφοχαμό.
Να κι η επίσημη δήλωσή της:΅“ H Max Factor είναι ένα brand σύμβολο για μένα, που μου αρέσει να πειραματίζομαι με το μακιγιάζ, έτσι το να γίνω η νέα ambassador της μάρκας είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα είμαι μαζί με μια φίλη από τους “Αγγέλους” της Victoria Secret , την Candice! Θυμάμαι ότι έπαιρνα τα προϊόντα της Μax Factor από την αδελφή μου, όταν άρχισα να ανακαλύπτω το μακιγιάζ και τώρα, περισσότερο από ποτέ, στηρίζομαι σε αυτά για τις απαιτητικές μου επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ανυπομονώ να σας αποκαλύψω τα προϊoντικά νέα της Μax Factor για το 2107! “

stay tuned και εις το επανιδείν!