BEAUTY

Αυτά είναι τα 3 πιο σέξι χτενίσματα (μα) για κάθε σεζόν

Διάλεξε ένα από τα ωραιότερα χτενίσματα που πάντα, μα πάντα, διηγούνται τις ωραιότερες ιστορίες ομορφιάς και γοητείας και φοριούνται non stop. Αυστηρά ή ασσύμετρα καρέ, μπούκλες, κοντά με μύτες, ίσια και μακριά, όλα σε α΄ πλάνο, σε κάνουν να θέλεις τέλεια, λαμπερά μαλλιά εδώ και τώρα!

Καρέ του άσσου

Το καρέ θα είναι πάντα αυτό το κλασσικό, αξεπέραστο και σούπερ φίνο λουκ (ειδικά όταν έχει κοντές και παιχνιδιάρικες αφέλειες), που έχει μια αδιανόητη κομψότητα και την πιο σέξι θηλυκότητα. Για να τα λέμε κι όλα μεταξύ μας, σου ταιριάζει πολύ αν έχεις οβάλ  πρόσωπο ή σε σχήμα καρδιάς. Αν έπρεπε να το συνδυάσεις μ’ ένα προϊόν ομορφιάς αυτό θα ήταν ένα τέλειο μεικαπ για αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Χύμα στο κύμα

 

Οι φιλάρεσκες μπούκλες θα είναι πάντα hothothot γιατί είναι ανεπιτήδευτες και sexy και φοριούνται με όλα (μα όλα). Η Halle Berry μας έδειξε πώς συνδυάζονται στο κόκκινο χαλί δείχνοντάς τις, τόσο, μα τόσο εντυπωσιακές. Οι μπούκλες είναι ιδανικές για σένα φίλη μου που’ χεις στρογγυλό ή κι οβάλ πρόσωπο. Το μακιγιάζ που ταιριάζει στα μαλλιά “δαχτυλίδια” είναι τα έντονα μάτια με υπέροχες βλεφαρίδες, η μπρονζέ πούδρα στα ζυγωματικά και λίγο γκλος στα χείλη.

 

Έλα πιο κοντά

Αχ αυτό το υπέροχο κοντό pixie, που αποπνέει αυτοπεποίθηση και ταιριάζει σε κάθε ατίθασο, μοντέρνο και παράλληλα, όμως, κλασσικό κορίτσι, που έχει χαμογελαστά μάτια και όρεξη να φοράει καθημερινά έντονα και φωτεινά κραγιόν.

Μακριά κι αγαπημένα

Αυτό το υπέρκομψο style, όλα στοι ίδιο μάκρος, με τη χωρίστρα στη μέση, ή και στο πλάι, ταιριάζει ιδανικά σε κορίτσια με ελάχιστο όγκο στα μαλλιά και τετράγωνο ή μεγάλο πρόσωπο. Εδώ, “δούλεψε” σωστά και υπερτέλεια τα φρύδια σου, ενώ θα χει μεγάλο ενδιαφέρον αν κάνεις contouring στα ζυγωματικά σου, προκειμένου να αποκτήσεις κοψίματα σε κάτι τόσο αυστηρό.

 

Χαμογέλα σε κάθε ευκαιρία και κάνε κάθε σου χτένισμα να δείχνει υπέροχο έτσι απλά.