BEAUTY

Ας χαζέψουμε μαζί τις καλύτερες bohemian bloggers αυτού του πλανήτη

Όταν τριγύρω σου μυρίζει αντηλιακό με  άρωμα καρύδας και το αυτοκίνητό σου παίζει στη διαπασών χιτάκια διακοπών, είναι η ώρα τα μαλλιά σου να τα αφήσεις πιο ανάλαφρα, να αφαιρέσεις το μεικαπ από το πρόσωπό σου, να υιοθετήσεις μια στρώση αδιάβροχης καφέ ή μπλε μάσκαρα και να βγάλεις τα μεγάλα ψάθινα καπέλα από τον τοίχο.

A post shared by Audrie Storme (@audriestorme) on

 

Οι ψηφιακές γειτονιές έχουν πλημμυρίσει από εξωτικές παραλίες με πολύχρωμα και σέξι μαγιό. Βloggers ανά τον κόσμο “σερβίρουν” στο κοινό τους φουλ positive vibes, χαμογελάρες και δροσερά κοκτέιλ κάτω από τον ήλιο. Η επιδερμίδα είναι μαυρισμένη και λαμπερή, ενώ τα μαλλιά είναι πιο ανάλαφρα από ποτέ. Το beachy look έχει την τιμητική του: τα δαχτυλίδια, τα βραχιόλια και τα κολιέ φοριούνται πολλά μαζί,  ενώ τα τετραγωνισμένα και καθαρά νύχια σετάρονται με τις αποχρώσεις της άμμου και της θάλασσας.

A post shared by Yvon (@ibizabohogirl) on

 

Μ’ αυτά και μ’ αυτά εντόπισα κάποια υπερδραστήρια κορίτσια του blogging που ξέρουν καλά τι σημαίνει το boho look. Αν κι εσύ είσαι φαν αυτής της τόσο cool εμφάνισης, κάνε follow, αλλά και scroll down στους υπέροχους λογαριασμούς τους.

A post shared by ⚡️Tezza⚡️ (@tezzamb) on

A post shared by Sarah Rae (@sarah.rae.mayne) on

A post shared by Amber Farr (@flynnskye) on

A post shared by Jacqueline Mikuta (@mikutas) on

A post shared by SAM LANDRETH (@samlandreth) on

A post shared by Emily Hutchinson (@emelinaah) on

 

εις το επανιδείν με χαμόγελο