CLINIQUE

Άφησε το όμορφο σημάδι σου

O ήλιος έχει αρχίσει να καίει. Η εποχή σα να αλλάζει. Η θερμοκρασία ανεβαίνει. Το μυαλό τρέχει σε παραλίες. Ό,τι σε μπρονζέ απόχρωση τραβάει το βλέμμα. Χρειάζεσαι προστασία. Και θέλεις ενυδάτωση και μάσκα. Και η δροσιά ενός φρέσκου λουκ είναι ό,τι καλύτερο. Και το καλύτερο είναι ότι ξέρεις πώς η ομορφιά είναι στα απλά. Δίνεις με ενθουσιασμό το #beautylike σου εδώ και σ' ευχαριστώ.

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

 

Τώρα, ξεκίνα να μετράς παγωτά, μαζί με μικρές στιγμές δίπλα στη θάλασσα. Ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου. Βρες τρόπους να βγεις πιο αναζωογονημένη από την εποχή της κρίσης. Πάρε βαθιά ανάσα και χαμογέλα. Και για να τονίσεις αυτό σου το αυθάδικο και ευφάνταστο χαμόγελο φόρεσε απλά ένα ωραίο κραγιόν. Άφησε το σημάδι σου στον κόσμο της ομορφιάς.

A post shared by Hang Nguyen (@thehangedit) on

 

Φτιάξε ωραία νύχια. Βάλε μια στρώση μάσκαρα και εστίασε στη δυναμική της ματιάς σου. Δοκίμασε μια νέα κουπ, ανανέωσε το χρώμα των μαλλιών σου, ακολούθησε ευλαβικά πρωί- βράδυ το 3-step της τέλειας επιδερμίδας. Βάλε δυνατά τη μουσική να παίζει και σχεδίασε το αύριο, πηγαίνοντας λίγο κόντρα στους κανόνες της αγοράς που κινείσαι. Σκέψου δημιουργικά και πρωτότυπα.

 

εις το επανιδείν