BEAUTY

23η Athens Xclusive Designers Week: Η Shiseido ζουμάρει στα χρόνια της αθωότητάς μας

Ακόμη μια χρονιά βρεθήκαμε στα παρασκήνια, όπου πάντα χτυπάει η καρδιά της τέχνης του μακιγιάζ, αλλά τονίζεται και κάθε ευφάνταστη ματιά στην ιστορία. Το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο. Το νέο θηλυκό είδος φοράει παλ χρώμα στα μάτια έχει μια συγκλονιστική δυναμική στο περπάτημα, δεν τονίζει με άπειρες στρώσεις μάσκαρα τις βλεφαρίδες της και επιδεικνύει τη διαφάνεια, αλλά και τη φυσική λάμψη της κατά τ' άλλα τέλεια περιποιημένης επιδερμίδας της.

 

Χειροκρότημα στην αλλιώτικη ματιά της αγαπημένης ομάδας της Shiseido, που με επικεφαλής τον αγαπημένο Μake up Director Βαγγέλη Θώδο, δημιούργησε μοναδικά beauty looks που απογείωσαν τις δημιουργίες των ταλαντούχων σχεδιαστών μας.

 

Το show της Ιωάννας Κουρμπέλα σηματοδότησε την έναρξη της εβδομάδας μόδας, όπου το πιο φανταστικό urban natural make-up look έκλεψε τις εντυπώσεις και έτσι απλά το τέλειο Synchro Skin Illuminator, που ενυδατώνει και χαρίζει σούπερ αψεγάδιαστη, αλλά και λαμπερή επιδερμίδα, έγινε το must-have προϊόν του καλοκαιριού.

 

Εντυπωσιακά ήταν επίσης τα make up looks στο φαντασμαγορικό show της Folli Follie, που πραγματοποιήθηκε στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, όπου το Summer Riviera Look σε συνδυασμό με το υπερλαμπερό και εξίσου διάφανο δέρμα, ανέδειξαν τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα της νέας συγκλονιστικής συλλογής Club Riviera και έφεραν το καλοκαίρι στην Αθήνα πολύ νωρίτερα.  Εδώ, το μεγάλο ενδιαφέρον έχει η χρωματιστή λεπτομέρεια, με matte μπλε eyeliner, σε απόχρωση agasi blue, στα μάτια. Στο μεταξύ, τα χείλη με κραγιόν σε πορτοκαλί απόχρωση από τη σειρά Rouge Rouge Glowing matte, άφηναν έναν επίσης, τέλειο υπαινιγμό για φλερτ στα brunch, τη στιγμή που ο καφές και το τσαι κομποζάρει μοναδικά με φυσικούς χυμούς πορτοκάλι.

 

Ζουμ και στο Vassilis Zoulias, που μ’ ένα ξεχωριστό fashion show καθήλωσε τους εκλεκτούς καλεσμένους του, δίνοντας έμφαση στην κλασική γυναικεία ομορφιά. Κι εδώ η τέλεια royal επιδερμίδα είχε την τιμητική της με το Synchro Skin Lasting Foundation να συνδυάζεται με το νέο Synchro Skin Illuminator. Και η ματιά εδώ γίνεται αισιόδοξη, χάρη στη φωτεινή σκιά PaperLight Cream Eye Color που χρησιμοποιήθηκε σε απόλυτη ισορροπία με το τέλειο κραγιόν Rouge Rouge Coral Red.

Στο μεταξύ, η αυλαία της Athens Exclusive Designers Week έπεσε με ένα εντυπωσιακό show των Mi-Ro, όπου υποδέχθηκαν περισσότερους από 400 καλεσμένους στο Ωδείο Αθηνών.

 

Κι εδώ, ο ταλαντούχος Βαγγέλης Θώδος και η υπέροχη ομάδα του, δημιούργησαν ιδιαίτερα beauty looks δίνοντας μια πολυτελή αίσθηση στο δέρμα. Soft brown smoky μακιγιάζ στα μάτια, λάμψη και contouring μαζί και nude χείλη, ή αλλιώς μια κάποια ενδιαφέρουσα αναφορά στα ’80ς.

 

extra info: H προετοιμασία της επιδερμίδας βασίστηκε στη νέα μοναδική κρέμα προσώπου Essential Energy, που ενσωματώνει τη νευρο-επιστήμη στην καρδιά της καλλυντικής περιποίησης.

A post shared by SHISEIDO (@shiseido) on

 

πι.ες: Η Shiseido ακόμη μια φορά έστειλε το δικό της μήνυμα στις fashionistas της πόλης. Κάθε νέο style icon λάμπει πραγματικά όταν ξεκουράζει το μάτι του περαστικού. Ξεκάθαρα πια (και beauty like για όλο αυτό), τα βαριά μεικαπ έχουν αντικατασταθεί από διάφανες βάσεις, που ιριδίζουν στο φως και οι τόνοι κραγιόν από αέρινες υφές που απαλύνουν τα χείλη και δίνουν μια αλλιώτικη αίσθηση δυναμικής στο καλόγουστο, σικ και πολύ φίνο μακιγιάζ της πόλης.

 

Κι αυτή η δραστήρια κι απαιτητική γυναίκα του σήμερα, όπως αποκαλύφθηκε κι από τα παρασκήνια της AXDW είναι η ίδια που μπορεί να τρέχει με τα  ψηλοτάκουνα, αλλά καταφέρνει να κάνει τα χίλια δύο με τις φλατ μπαλαρίνες της.

εις το επανιδείν (πάντα με χαμόγελο)