BEAUTY TIPS

Μικρές beauty συμβουλές για να μεγαλώσεις πιο όμορφα

Υπάρχουν κι αυτές οι γυναίκες που φαίνεται ότι έχουν τη δύναμη να σταματούν ή τουλάχιστον να ελέγχουν το χρόνο. Τα χρόνια δεν φαίνονται στο πρόσωπό τους, αντίθετα είναι σαν να τους προσθέτουν γοητεία. Εντάξει, θα μου πείτε ότι τα γονίδια παίζουν βασικό ρόλο και θα συμφωνήσω. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά ο λόγος, αφού αν τις ρωτήσεις θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχουν αφήσει το πρόσωπό τους στην τύχη του. Συνειδητά ή όχι, έχουν κάποιες συνήθειες που έχουν πολύ θετικές συνέπειες στο να μεγαλώνουν όμορφα.

Ήλιος: φίλος κι εχθρός

Τα πάνε πολύ καλά με τον ήλιο αλλά φροντίζουν να προστατεύονται από αυτόν. Δεν αμελούν ποτέ το αντηλιακό τους και συνηθίζουν να φορούν γυαλιά ηλίου χειμώνα-καλοκαίρι. Έτσι κρατούν τη γοητεία του μαυρισμένου δέρματος χωρίς τις βλαβερές συνέπειές του που προκαλούν και γήρανση. Επίσης τα γυαλιά ηλίου βοηθούν όχι μόνο στο να προστατεύσουν τα μάτια τους από τον ήλιο αλλά και να αποφύγουν τις γκριμάτσες που προκαλούν λεπτές γραμμές και ρυτίδες έκφρασης στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Ενυδάτωση, το Α – Καθαρισμός, το Ω

Οι γυναίκες που μεγαλώνουν όμορφα είναι πιστές στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας τους. Κάνουν πάντα ντεμακιγιάζ, την καθαρίζουν και την ενυδατώνουν χωρίς να παραλείπουν να την απολεπίζουν όταν χρειάζεται.

Το χαμόγελο, το λαμπερό

Φροντίζουν τη στοματική τους υγιεινή και να διατηρούν λευκό το χαμόγελό τους. Ένα όμορφο χαμόγελο πάντα χαρίζει λάμψη στο πρόσωπο που είναι τελικά το ζητούμενο σε κάθε ηλικία.

 

Μακιγιάζ και μαλλιά

Ακολουθούν τους κανόνες του μακιγιάζ για να κρύβουν τις ατέλειες αλλά και να φωτίζουν τα σημεία που έχουν ανάγκη. Δεν αφήνουν παραπονεμένα και τα μαλλιά τους όμως. Επιλέγουν κούρεμα και χρώμα που να συμβαδίζει με την ηλικία και το προσωπικό τους στιλ.

Διατροφή και άσκηση

Η σωστή διατροφή και η συχνή άσκηση είναι συνήθειες των ανθρώπων που μεγαλώνουν όμορφα. Μπορεί στις νεαρές ηλικίες, οι κακές διατροφικές συνήθειες και η έλλειψη άσκησης να μην κοστίζουν τίποτα, αλλά μεγαλώνοντας τα σημάδια φαίνονται.

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια

Φυσικά και όσες γυναίκες απέχουν από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και φυσικά από το τσιγάρο μεγαλώνουν πιο όμορφα.Ένας ποιοτικός ύπνος έχει θετική επίδραση τόσο στο δέρμα όσο και στην ευεξία του σώματος. Αν ρωτήσεις λοιπόν αυτές τις γυναίκες θα σου πουν ότι κοιμούνται νωρίς το βράδυ και συμπληρώνουν τις 8 ώρες που είναι απαραίτητες.