BEAUTY

Beauty Notes #6 Αυτό είναι το τελειότερο έλαιο για να μακρύνουν τα μαλλιά σου

Αν αναζητάς ένα φυσικό προϊόν για τα μαλλιά, που να δυναμώνει την τρίχα και να χαρίζει όγκο και λάμψη, το βρήκαμε εμείς για σένα. Είναι ό,τι πιο τέλειο έχουμε δοκιμάσει και σου προτείνουμε να 'χεις για πάντα στο ντουλαπάκι του μπάνιου σου. Είναι ένα θαυματουργό έλαιο που καλύπτει άπειρες ανάγκες, όπως ενυδάτωση, ξηρότητα κι αφυδάτωση, θαμπάδα από τη βαφή, αλλά και προσφέρει σούπερ λάμψη κι αναζωογόνηση.

Aπό τις: Έφη Ανέστη, Βιβή Αγγελάκη

Το αγαπάμε πολύ γιατί έχει 100% φυσικά συστατικά, που διατηρούν την ισορροπία της χλωρίδας του τριχωτού, ενώ θρέφει σε βάθος και τονώνει την τρίχα. Είναι εμπλουτισμένο με εξαιρετικά αιθέρια έλαια που συν τοις άλλοις αφήνει τα μαλλιά απαλά κι ανάλαφρα.

Σε κάθε χρήση θα νιώσεις μια ελαφριά αίσθηση υπεραιμίας κι είναι απόλυτα φυσιολογικό λόγω των αιθέριων ελαίων. Ιδανικά το χρησιμοποιείς 1 με 2 φορές την εβδομάδα, πριν το λούσιμο. Αφού χτενίσεις τα μαλλιά σου το εφαρμόζεις στις ρίζες και έπειτα κάνεις ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Το αφήνεις να δράσει για 10 με 15 λεπτά και στη συνέχεια λούζεσαι. Δες τώρα, και τις έξτρα σημειώσεις μας γι’ αυτό το υπέροχο έλαιο.

 

 

Για κάθε έξτρα πληροφορία, συμβουλή κ.α είμαστε στη διάθεσή σου στο Instagram.

ΈφηΒιβή

χχ